maanantai 16. syyskuuta 2013

Vielä varvastossuissa


On nämä syyssäät kulkaa nyt kohdallaan. Perjantaina oli suorastaan kuuma ja lähdinkin asioille farkuissa, t-paidassa ja flip-flopeissa. Varpaankynsiin lakkasin kuitenkin jo syksyistä sävyä, eli syvän viininpunaista. Lauantainakin ulkona pärjäsi hienosti lyhythihaisella, mutta tänään tuulen suunta taisi muuttua, sillä auringonpaisteesta huolimatta huppari ja takki olivat ihan sopiva yhdistelmä.


Innostuin kantamaan syksyn sävyjä sisälle maljakkoonkin, kun nuo heinät hohtelivat niin kauniisti lämpimässä ilta-auringossa. Ihan hauskaa vaihtelua. Kynsien kohdalla päätin kuitenkin pitää vielä kiinni kesäisestä vihreästä, jota höystin H&Mn hopeisella glitterlakalla.


Toivottavasti näitä lämpimiä syyspäiviä saadaan lisää, sillä en millään raaskisi heittää viileän kullan sävyisiä Havaianasin läpsyjä kaapin perälle.
En ihan vielä.



4 kommenttia:

  1. Heippa! Blogisi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja hyväntuuliselta. Eksyin tänne Vaaleanpunaisen hirsitalon kautta ja hyvä niin :) Jäin heti seuraajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Et tiedäkään kuinka ilahduin :) Tervetuloa mukaan!

      Poista
  2. Ihania kuvia, todella kauniita!:) Löysin muuten juuri blogiisi ja jään ehdottomasti lukijaksi! Ihana blogi sinulla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivaa kun löysit ja tykkäät! Tervetuloa :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona