torstai 5. syyskuuta 2013

ParinmuodostustaMakuuhuoneessa päämäärättömästi seilaava Ikean taulu on jo tovin ollut paikkaa vailla. Luulen kuitenkin, että se paikka voisi löytyä tuolta mustalta seinältä, jos sillä olisi seuraa. Niinpä olenkin kuumeisesti selannut Society6n sivuja täydellisen parin toivossa. Printtejähän tuolla riittää vaikka millä mitalla, joten nyt pitäisi vain osata päättää. Huomaan, että kaikki printit, joissa on pinkkiä, ovat kovasti miellyttäneet silmää, ja löytyyhän sitä pinkkiä pikkuisen myös tuosta Manhattanin kartasta. Katsellessani muuten noita lattialla kasassa olevia tyynyjä ja päiväpeittoa tajuan, etten muista, koska sänkymme olisi noilla viimeksi pedattu. Täytynee kai ajatella, että onneksi näyttävät ihan kivalta tuossa lattiallakin. Laiska minä.Alla siis muutamia suosikkeja tai muuten mieleenjääneitä. Olisiko jokin näistä hyvä pari tuolle ikealaiselle?
 Vielä pari pakollista hauskaa! 
Kuvat Society6.

13 kommenttia:

 1. Onpa kivan näkösiä! Täytyy varmaan käydä kattelemassa jos tuolta löytyis munkin makkariin joku uus kuva, ku nykyinen kyllästyttää :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä pelkästään kuvia, vaan myös kaikkea kauppakassista tyynynpäälliseen ja puhelimen suojukseen! Runsauden pula iskee ja aika loppuu kun tuota sivustoa alkaa selata. Sinua on siis varoitettu :)

   Poista
 2. Mahdoton tehtävä valita noista vain yhtä! Tosi kauniita moni ja noi tekstilliset on ihan mahtavia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Ehkä selaan vielä pari tuntia ja vaikeutan elämääni lisäämällä listalle lisää vaihtoehtoja...

   Poista
 3. Meillä ei edes ole enää päiväpeittoa. Totesin, että mulla on parempaakin tekemistä kuin pedata sänkyä joka aamu. Vaihdan sitten lakanoita useammin. Printeistä kävisi kaikki, vaikea valinta tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vasta hankin tuo peitteen tähän kotiin, joten ihan vielä en siitä luovu, vaikka se makaakin tuolla lähinnä lattianlämmikkeenä. Ja silloinkin kun se on sängyllä, taittelen sen alkavaksi puolivälistä sänkyä, eli kyllä, lakanapyykkiä pestään meilläkin. Niin ja voit lisätä yhtälöön vielä yhden kappaleen sängyssä nukkuvaa koiraa.

   Poista
 4. Kauniitahan noi on kaikki, mutta itse tykkään eniten tuosta ylhäältä päin kolmannesta. :)

  Postaussarjatoive: JJP! I miss it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toisi vaaleudellaan kyllä kivasti kontrastia mustalle seinälle. Mutta onko se liikaa, jos molemmissa tauluissa on NYC-aihetta. Täytyy pohtia.

   JJP! Iik :D Nyt pistit kyllä pahan. Kehtaisikohan sitä vielä. Kivaahan se kyllä oli... hmm.

   Poista
 5. Kiva uusi blogi sulla! :) Täytyypä selata aiemmatkin. :)

  Mä olen kyllä aika natsi sängyn suhteen, kun se on musta epäsiisti ilman päiväpeittoa ja sataa tyynyä. :D :D Mies manaa tyynyjä, mutta petaa kun käsken. ;-) Muuten sitten voi ollakin hurlumhei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommentin! :) Miehellekin pisteitä pitkämielisyydestä tyynyjä kohtaan :D

   Poista
 6. Jotenkin mun silmää miellyttää toi viidenneksi alin jossa NY eri kerroksissa eri väreillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyllä niin samantyylinen, että niiden voisi jopa luulla olevan samaa sarjaa. Ehkä valitsen sokkona, kun en muuten ehkä osaa :D

   Poista
 7. Mun silmään kauneimmalta näyttää tuo kirahvia edeltävä vesivärikaupunkikuva. Vaikea päätös!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona