keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tuhkimolle tennarit


Kuka muistaa alla olevat kuvat Victoria Beckhamista vuodelta 2007, hänen käydessä heittämässä Dodgersien avaussyötön kiilakorkoisissa, valkoisissa Dries Van Noteneissa. Muistan ajatelleeni, että ihanko oikeasti VB ei voi edes baseballkentälle laittaa perustennareita ja kuinka mautonta on yhdistää lenkkarit ja korkkarit. No nyt, noin kuusi vuotta myöhemmin, on ihan pakko saada juuri tuollaiset tökeröt kiilakorkotennarit. Vai kiilakorkonilkkureiksiko niitä kutsutaan.
Kesän alussa huomasin katselevani kiilakorollisia tennareita sillä silmällä ja vihdoin klikkailin tällaiset tilaukseen Zalandolta. Nyt vain pitäisi päättää että kumpi väri on parempi: puuterinen roosa vai reippaampi sininen. Kolmas väri, joka tietysti ehti loppua siinä vaiheessa kun oma tilaukseni meni tuotantoon, olisi ollut tuo ruskea, eli samat väri päittäin kuin näissä sinisissä. Ovat muuten mukavat jalassa!

 
Lisäksi pohdin näitä Reebokin juoksukenkiä, jotka tuntuvat ihanan pehmeiltä ja kevyiltä jalassa, mutta ovat täysin erilaiset kuin nykyiset lenkkikenkäni, jotka jostain mystisestä syystä ostin hieman liian pienessä koossa ja painavat siis isovarvasta. Onko tukeva, ”kovempi”, kenkä parempi, vai voisiko näillä ihanan pehmeillä, mutta omien jälkeen suorastaan tohveleilta tuntuvilla, supermukavilla lenkkeillä yhtä hyvin? Tarkoituksellisesti en puhu juoksemisesta, sillä en ole vielä päässyt ihan siihen pisteeseen että etenemiseni olisi muuta kuin tuskaista lönköttelyä.


Ja sitten on vielä nämä Mai Piu Senzan korkonilkkurit, jotka anelevat koiranpentukatseella pääsyä vaatehuoneen hyllylle, mutta joille minun on puhtaasti budjettiriippuvaisista syistä sanottava tiukka ei. Joku fiksumpi voisi kysyä, että miksi edes tilasin nämä kotiin nähtäväksi. Niinpä. Ja kun nyt  budjetista puhutaan, niin jos sellaista ei olisi, kotiuttaisin oitis nämä Giuseppe Zanottin versiot kiilakorkoitennareista.Paljon on muuttunut VBn tyylissä (hyvä niin!) sitten vuoden 2007, vaikka koroista hän ei sentään ole luopunut. Usein ihmettelen hänen kenkävalintojaan paparazzien ottamissa kuvissa esim. kaupungilla lastensa kanssa kävellessä, mutta vielä enemmän ihmettelin kun sain selville että autoa hän ajaa kuitenkin täysin korottomissa kengissä. Silloin kun ajaa. Hah, olen sentään jossain parempi korot jalassa kun VB!  Pikaisen kuvatutkimuksen perusteella rouva Beckham omistaa noin kolmet matalat kengät: Lanvinin ballerinat, Tory Burchin sandaalit ja oudon nörtihtävät solkikengät, jotka on siis Manolo Blahnikin Monkit. Luoja paratkoon jos kuuden vuoden päästä löydän itseni himoitsemasta nörtihtäviä solkikenkiä.

 

VBn kuvat People Magazine ja en.ce.cn.

8 kommenttia:

  1. Liputat sinisten kenkien puolesta, tosi kivan näköiset!
    Nörtihtövöt solkikengät :D

    VastaaPoista
  2. Jouduin googlaamaan ne Monkit, jotta tiedän, mistä puhutaan. Todella yllättävä nähdä ne VB:n jalassa. Näyttävät muutenkin aika hassuilta (ja ovat kuitenkin luonnollisesti varmasti todella trendikkäät, minkä tajuan parin vuoden päästä) ja itselleni tulevat mieleen vain jotkut tanssihistoriaani liittyvät tanssikengät. Tai Disneyn prinssien kengät. Ja niitä tyyppejähän ei nyt ihan hunkseiksi luonnehtisi, ennemmin nörtihtäviksi.

    En ole vielä täysin lämmennyt näille korkotennareille, vaikka nuo ovatkin söpöt. Koska korot ovat sun juttu, sulle nuo kyllä sopivat. Mäkin annan äänen sinisille. Ehkä pari astetta tyylikkäämmät kuin nuo puuteriset, jotka puolestaan ovat selkeästi söpömmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Disneyn prinssien kengät! Siis nehän ne just on :D Ummistakaa fashionistat silmänne tältä keskustelulta.

      Tattis, toinen ääni sinisille.

      Poista
  3. Ota siniset, syksykeliin ehkä pätee väri.. (Nimim.mulla entiset valkoset)Mä tosiaan oon tykänny mun korkotennareista mutta kuten sanoin niin etsinnässä on vähän laadukkaammat versiot ja ainakin mun nykyisissä on päkiän alla liian vähän pohjaa eli tulee kävellessä jalka kipeeks, Sais olla vähän pehmustetta siinäkin..
    JS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja taas ääni sinisille! Just kun ajattelin, että on ne noi puuteripinkit oltava. Must think.

      Poista
  4. Mä tykkään noista vaaleista, eli ääni niille :)
    Kiva kontrasti tummien housujen kanssa.

    Nuo korkonilkkurit on ihanat ja ymmärrän täysin miksi haaveilet noista Giuseppe Zanottin tennareista -ne on mageet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My thoughts exactly! :) Ajattelin että vaaleat olis kivat myös mustien vahapintaisten farkkujen kanssa. Ja kivaa että jaat näkemykseni noista Zanotteista <3

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona