sunnuntai 29. syyskuuta 2013

"Too much of a good thing is wonderful"Töiden ja lastenhoidon väliin mahtui perjantaina yksi elokuvan ja sushin mentävä rako. Otettiin siis ja mentiin tyttöjen kanssa leffaan heti neljän pintaan. Katsottiin My Life with Liberace (alkuperäiseltä nimeltään Behind the Candelabra), joka perustuu Liberacen nuoren rakastajan, Scott Thorsonin, samannimiseen muistelmateokseen. Douglas ja Damon, tai ”Duklas ja Daamon”, kuten takarivin vanhat rouvat kovaan ääneen ilmoittivat, tekivät uskottavat ja kiehtovat roolisuoritukset. Erityismaininta herkullisille sivuosanäyttelijöille Rob Lowelle ja Scott Bakulalle. Suosittelen elokuvaa lämpimästi! 
Mutta voi kun ne vanhat daamit olisivat osanneet istua tuon kaksituntisen hiljaa. Eivät nimittäin osanneet. Eivätkä edes kuulleet kanssakatselijan hienovaraisia hyssyttelyjä salin toiselta puolelta. Menkää siis katsomaan, mutta valitkaa iltanäytös. Leffan jälkeen käytiin syömässä Maruseksissa. Itse en oikein sushista osaa nauttia, mutta valitsemani friteerattu kana kolmella kastikkeella oli herkullista.
“Once you get that first kiss in, you are comfortable,” Douglas, tells New York magazine.
“Matt and I didn’t rehearse the love scenes. We said, ‘Well – we’ve read the script, haven’t we?’ “


(kuvat pursuitist.com ja celebuzz.com)


“The hardest thing … is that everybody is a judge,” Douglas, 68, says. “I don’t know the last time you murdered somebody or blew anyone’s brains out, but everyone has had sex and probably this morning, which means everyone has an opinion on how it should be done.”

(May 20, 2013 issue of New York Magazine)


(kuvat hbo.com ja thepeoplesmovies.com)

"Too much of a good thing is wonderful!"
-Liberace-

10 kommenttia:

 1. Tjaaa... Sä jätät puntit tonne kengän etuläpän alle. Mä ängen koko puntin aina siihen päälle, hmmm...

  JS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hell yeah! That's the only way, sis. Street style, ya know.
   Okei, mä lopetan itseni nöytyyttämisen, mutta siis kuvagooglaa vaikka "Beyonce heel sneakers" tai "celebrity sneaker wedges" ;)

   Poista
 2. Hei, nyt ne popot on kuvissa! Näyttää hyvältä just noiden housujen kanssa kuten kaavailit aikaisemmin.
  Näin muuten lentokentällä samanlaiset jollain tytöllä ja mietin heti, että "tolla on noi Jonan kengät"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonan kengät, hyvin brändätty :D Hauskaa hengata välillä kaupungillakin vähän rennommassakin tyylissä, eikä aina koroissa. Tai siis korot... Anyway!

   Poista
  2. Kato en mä turhaan ole Brand Manager ;)

   Poista
 3. Mä oon selkeesti pihalla leffaskenestä, kun ei ollut tuollaisestakaan leffasta hajua. Mut vaikuttaa kiinnostavalta, josko menis katsoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti menet ja taas voit vaikuttaa kahvipöytäkeskusteluissa aikaa ja kulttuuria seuraavalta. Psst, en mäkään tosta ollut kuullut, kunhan menin kun kaveri ehdotti :D Onneksi menin!

   Poista
 4. Tosi hyvä leffa! Leffan tunnelman voi vieläkin tuntea, kun muistelee tai katsoo kuvia :)
  Ja mun yakitorit oli myös loistavia.. kivaa vaihtelua kun muuten syön sushia kaks kertaa viikossa...
  Hjn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatte mutkin jatkossa paljon helpommin Marusekiin, kun tuo kana oli niin hyvää. Itse asiassa seuraavan kerran valitsen kyllä ne sun yakitorit!

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona