maanantai 23. syyskuuta 2013

Uusi viikko, uusi kuvakulma

 


 Tervetuloa meille! Vastaan vihdoin Vaaleanpunaisessa hirsitalossa –blogin Marjan minulle viimeviikolla esittämään haasteeseen esitellä uusi kuvakulma kodistamme. Varsinaiseksi haasteeksi tätä nyt tuskin voi edes kutsua, sillä tällä bloggaushistorialla esiteltävissä kulmissa oli vielä reilusti valinnanvaraa. Eteisen esittely tuntui luonnolliselta valinnalta, sillä onhan se tila jonka meille tullessaan ensimmäisenä näkee.
Meille piti tulla talotehtaalta tylsä valkoinen ulko-ovi, jossa oli pienet päällekkäiset, neliön muotoiset huurretut ikkunaruudut. Onneksi pidin pääni (mutta myös budjetin) ja löysin meille tori.fi:stä oikean kokoisen (oviaukon koko kun oli hieman harvinaisempi) suomalaisen valmistajan lähes käyttämättömän oven, joka viimeisteli talomme julkisivun. Kyllä mieskin sitten myönsi, että oven vaihto kannatti nähdessään sen paikallaan.
Kultakehyksinen peili on löytö huutonetistä. Katsoin ilmoituksen kuvaa ja mietin että maalaan kehykset mustalla tai hopealla, sillä en osaa elää keltakullan kanssa. Kuitenkin kun peilin näin, hautasin heti ajatukset maalaamisesta, sillä kehyksissä on sen verran kaunis ajan patina. Luulenpa että tuo kyseinen peili näyttelee tärkeää roolia siinä, että uskaltauduin viimein tykkäämään myös kullansävyistä itselläni sekä kotona. Edelleen aika pienissä määrin, mutta kuitenkin.


 


14 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Ja toi kultainen peili on just hieno! Tykkään, miten se pomppaa esille ja on vähän out of place muuten niin harmonisessa värimaaimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että joku ansioituneempi sisustaja osasi pukea sanoiksi sen, miksi se minunkin mielestä näyttää tuossa hauskalta :D

   Poista
 2. Juu, meillä juurikin se tylsä ovi:/ Kauniilta näyttää teidän eteinen! Mistä olet löytänyt tuon maton?? Kirjauduin jo lukijaksi mutta näytti profiilini ihan kummallisena. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyseessä on IKEAn MORUM, joka on kylmäverisesti pinkeillä fiskarseilla pätkäisty tilaan sopivaksi :D
   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10203573/

   Poista
 3. Kivalta näyttää kotinne! Odotan innolla lisää kuvia muistakin huoneista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti en asettanut nyt rimaa itselleni liian korkealle :D

   Poista
 4. Lepa on kokenut muodonmuutoksen sitten viime näkemän. Hieno talonvahti :) T: Anoppi

  VastaaPoista
 5. Teidän koti on aivan ihana! Kiitos vielä tämän päiväyksestä emännöinnistä, otetaan pian uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti itsellesi ja pikkuiselle hurmurillesi <3

   Poista
 6. Kaunista ja puhdaslinjaista! Ootteko muuten sävyttänyt terassit? Wau ❤️

  Hjn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kymmenen pistettä tarkkasilmäisyydestä! :D Kyllä vaan, mustaa terassiöljyä olen tuohon etuterassille sutinut, mutta projekti on vielä koomisesti kesken, sillä pari porrasta jäi ilman väriä öljyn loputtua kesken. Hain vihdoin tänään ämpärillisen lisää ja nyt sitten vain odottelen kuivia kelejä.

   Poista
 7. Oi kun teidän eteinen näyttää upealta! Kiva kun jätit mun blogiin viestin, niin osasin tulla tänne :) Jäin lukijaksi!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona