maanantai 2. syyskuuta 2013

Girls just wanna have fun


Me kolme kolmekymppistä yhden lapsen äitiä totesimme tarvitsevamme pienen paon arjesta, joten varasimme hotelliyön Helsingistä. Niin siis minä, toinen bestiksistäni ja hänen toinen bestiksensä, jonka kanssa olemme myös läheisiä ystäviä, hyppäsimme lauantaiaamuna autoon ja tien päälle. Määränpäässä shoppailtiin huolella, käveltiin jalat rakoille, todettiin ihanan pienen kultapaljettijakun olevan liian pieni mutta sinisen arkisemman juuri sopiva (minä), löydettiin uudet luottokorkkarit ja täydellisesti istuva Marimekon mekko (bestiksen bestis), innostuttiin raakasuklaasta (bestis) ja nähtiin uskomattoman kaunis ja taidokkaasti laulava Laura Närhi. Lopulta raahauduttiin väsyneinä ja onnellisina Stockan Herkun ja sen naapuriliikkeen kautta hotellihuoneeseen virkistäytymään.


Hotelli GLO Kluuvi oli hyvä valinta. Huone oli tyylikäs ja tilava ja sijainti hyvä. Nautimme olostamme ja samppanjasta, kunnes oli aika laittaa korkoa toisen eteen ja suunnata kohti Gaijinia. Bestikseni tarjosi meille unohtumattoman synttärilahjaillallisen, josta jopa minä, varsin rajoittuneen kulinaristisen kasvatuksen saaneena, olin kovin otettu.


Otimme maistelumenu Shinjukun ja uskokaa tai älkää, maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni mm. mustekalaa. Cocktail-listan kuningattareksi osoittautui herkullinen Micki Minaj, jonka äärellä kilistelimme ystävyydelle, kolmekymppisille ja suunnitelmille lähteä kymmenen vuoden päästä New Yorkiin juhlistamaan nelikymppisiä ja kahdenkymmenen vuoden päästä Tokioon. Ottaa nimittäin luultavasti sen parikymmentä vuotta, että allekirjoittaneen makunystyrät ja toleranssi saadaan jalostettua sille tasolle että en joudu koko reissun ajaksi paastolle. Oh my.


Voi tytöt meillä oli hauskaa. Körhm. Jopa niin hauskaa, että saatoimme saadaan koputuksen hotellihuoneemme oveen, kello neljä aamulla, soitettuamme Robin Thicken Blurred Lines-biisiä neljättä kertaa. Eikä me nyt sitä niin kovalla kuunneltu. Uskoakseni. Niin tai näin, tätä reissua muistellaan vielä pitkään!
PS. Lähdimme sunnuntaina kotiin Heurekassa olevan Body Worlds –näyttelyn kautta. Erittäin vaikuttava ja ehdottomasti suosittelujen arvoinen kokemus. Vinkkinä sanottakoon kuitenkin, että heikkohermoisempien kannattanee käydä siellä mahdollisimman hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Dagen efter ja Body Worlds… Näyttely on nähtävissä Heurekassa vielä 22.9. saakka.

6 kommenttia:

 1. Tulipa hyvä mieli teidän puolestanne. :) Viimeinen kuva on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Ja kiitos, kuvassa kauhea kikatuskohtaus in the making :D

   Poista
 2. oikein ihana reissu! Te ootte parhaita <3
  hjn

  VastaaPoista
 3. Tekin olette käyneet herkuttelemassa urakalla ;)

  http://www.lily.fi/blogit/deconfessions

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, pyrähdän paikalle, kunhan tekniset ongelmat on saatu selätettyä. Yritin jo eilen illalla ja äsken, mutta toistaiseksi tuloksetta. Jatkan yrittämistä! :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona