perjantai 2. toukokuuta 2014

Mutta parasta on hattaraRuvettiin kovasti ajoissa, eli keskiviikkona päivällä, miettimään bestikseni Hn kanssa, että josko sitä virittelisi jotain ohjelmaa illalle. Niinpä sovimme treffit Prismalle puoli kuudeksi, koska siihen H juuri ja juuri töistään ehti. Saatiin ostokset tehtyä, eikä oltu kassalla edes viimeisinä! Tehokasta, etten sanoisi. Ilta kului meidän residenssissämme grillaillen ja lasten vappuriemua ihmetellen. Silppusivat serpentiiniä ja kiljuivat melkoisilla desibeleillä ”meillä on juhlat, meillä on juhlat”.

 


Seuraavana päivänä otettiin mammakin mukaan ja nähtiin sitten vapputorilla hieman hyisemmissä merkeissä. Pärppä sai vappupallon numero kaksi ja kummityttö vappuhyrrän. Perinteet kunniaan!

Odotan vappua kovasti aina yhdestä hyvästä syystä ja se on tietysti hattara! Voi pojat, että se maistui taas hyvältä. Paljon paremmalta kuin muistinkaan! Vaaleanpunaisena tietysti, jos mahdollista.
Mikä on tämä hattaranostoilme? Mamma on ainut joka ymmärtää rakkauteni hattaraan, vaikka ei hänkään määrällisesti pysy mukana mitenkään. Pärppäkin vain irvistää kummalliselle suutuntumalle.
Tältä näyttää onni! Makea jälleennäkeminen lähes vuoden tauon jälkeen! Sweet!
Tätä hommaa on muuten mahdoton hoitaa tyylikäästi, mutta hei, ei vois vähempää kiinnostaa! Antakaa lisää! Mmm-mm-mmm.
Käytiinpä tietysti myös kauhistelemassa hyiseen Tammerkoskeen dipattavia teekkareita. Pärppää viehätti eritysesti nosturit, ei niinkään sekopäiden uittaminen koskessa. Ymmärrettävää.

 
  

One for the road! Pussiratkaisu oli hyvä tuulisella kadulla. Siihen myös mahtuu hallitusti hieman enemmän, kuin tikun nokkaan. Hävisi tämäkin kappale kuitenkin hyvin pian takaisin autoon päästyämme.
"Ota kuva myös tästä mun vappupallosta!" "Joo-joo, niin kuin tota nyt vois olla enää huomaamatta!".
Erikoinen kommentti miehetäni, kun takkikin menee vielä niin somasti kiinni. Keulii vähän vaan.

 


Mies osti tietysti Tampin ja kantoi sitä asiaankuuluvalla tyylikyydellä.

 


Sen pituinen se vappu. Saas nähdä kuinka kylmä ja sateista on ensi vuonna!

 

6 kommenttia:

 1. Sinä ja hattara ❤️ näyttää niin herkulliselta kuvat teistä!
  Hjn

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten söpö vappupallo ja erityisen hemaiseva pallonkannattelija. Sun hiukset on tosi kivasti myös.

  Sä ja hattara sovitte loistavasti yhteen. Kirjaimellisesti makeita kuvia. Sun takin ja laukunkin huolisin. Mitäs mä vielä kehuisin…? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken mietin, että mitä söpöä on Salama McQueenissä, mutta sitten tausin, että mihin palloon sä oikein viittaatkaan :D Kiitos, kiitos ja kiitos <3

   Poista
 3. Sinähän säteilet siellä hattaran kanssa, hyviä kuvia!!! Pärpällä näytti olevan hauskaa:)
  Täälläkin oli niin kylmää vappuna!! Ei olla vielä edes tarettu grillailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Viileää oli, mutta laitettiin pojat grillaamaan, niin ei tarvinnut itse pihalla palella. Suosittelen tätä ratkaisua ;)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona