maanantai 19. toukokuuta 2014

KevätunivormuVoisin kuvitella, että muissa blogeissa on ollut tänään kuvia helteisestä säästä ja kesäisistä asuista, mutta ei, sitä ei löydy nyt täältä. Täällä esitellään nimittäin tämän kevään univormuani, eli asua joka päällä olen juossut joka aamu (vatsa supistellen) pysäkille ja kouluun ja laahustanut iltaisin takaisin. Tänään oli toki sellainen päivä, että kevätunivormu sai vihdoin väistyä ja jäädä kotiin, sillä niin mieletön ja ihana oli kuumuus jo yhdeksältä aamulla ja että ohuetkin hihat olivat liikaa.
Kevätunivormuni päätähti on Zaran tummansinisestä takki, joka on osoittautunut aivan loisto-ostokseksi. Rakasta kaikkea siinä. Se on kaunis, käytännöllinen ja taipuu niin farkkujen kuin mekon kaveriksi. Kauluksesta löytyy ohut huppu ja tikkivuori on irrotettava. Vyötäröllä on kiristysnauhat ja ja hihoissa kauniit kultaiset vetoketjut. Niin ja mitta on minulle passeli lantiomitta.
Ja kyllä, se menee kiinni vieläkin! Keulii, keulii joo ja on ehkä vähän koomisen näköinen, mutta kiinni menee.


 


Kevätunivormun toinen ja tärkeä osa ovat Asoksen alesta löydetyt ryöstöhintaiset, mutta kuitenkin nahkaiset biker bootsit. Kolmantena osana voidaan pitää noita HMn äitiysfarkkuja, sillä aiemmin ostamani mustat äitiyshoust menivät jo puhki, enkä ole sen koomin raskinut enempää mamahousuja ostaa. Kohta on kyllä pakko, vaikkei tässä olekaan enää kuin kaksi kuutautta jäljellä.
No mutta se siitä univormusta ja vuoroon toisenlaiset. Toivotaan, että näitä ei tarvitse enää kaivaa esiin ennen syksyä!

4 kommenttia:

 1. Vitsit tuo takki näyttää hyvältä! Muistan sitä Zarassa hypistelleeni ja pohtineeni ihanaksi mutta aivan liian lyhyen malliseksi... mutta äh, sehän olis siis saattanutkin olla hyvä! Sulle ainakin passaa!

  Lämmintä viikkoa sinne suunnalle, nyt ei takkeja tosiaan paljoa tarvita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kyllä olla, että sinun varrellasi se olisi aika lyhkäinen ollutkin. Nimittäin harvinaista kyllä, se on juuri sopivan mittainen minunlaiselleni nysälle (160,5 cm).

   Poista
 2. Ihana takki! Pakko kysyä samalla, että mistä tuo takanasi näkyvä mustavalkoinen tyyny / tyynynpäällinen on hankittu? Juuri tuollaista olen etsinyt! :)

  Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tyynyt ovat marraskuinen ostos Iskusta. En siis osaa sanoa, olisiko niitä siellä vieläkin.

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona