tiistai 29. huhtikuuta 2014

Peilikaapin turkoositHuomasin eräältä kosmetiikantankkausreissulta kotiuduttuani, että vessan peilikaapista löytyy paljon turkooseja tuotteita. Essien kynsilakka on jo tälläkin esitelty, mutta nyt se on kevään tullen päässyt elementtiinsä. Tällä hetkellä tuntuukin, että kamppailen aina saman kysymyksen äärellä kynsien lakkausta pohtiessani, eli että tuota turkoosia ja sitä syvää korallinpunaista, jonka jo aiemmin epäilinkin nousevan suosikikseni.
Lorealin putsari ja kasvovesi ovat jo vakiinnuttaneet talven aikana paikkansa pikkuveskin peilikaapissa. Ovat edullisia, toimivia ja tyylikkäissä pakkauksissa. En usko, että putsaustuotteiden tarvitsisi olla mitään ihmeellistä, hienoa ja kallista, sillä nehän vai käyvät kasvoilla. Kasvovesi onkin muuten jännä juttu. Itse olen oppinut sen käytön äidiltäni jo teini-iässä, enkä ole sen jälkeen ilman osannut olla. Yleensä aamuisin uhmaan kosmetologien ohjeita ja pyyhkäisen kasvot ja kaulan kasvovedellä ennen meikkaamista. En nimittäin millään jaksa pestä kasvoja ja imeytellä voiteita, sillä vastahan olen niin nukkumaan mennessä tehnyt. Aamulla siis tavallaan pyyhin vain ylimääräisen rasvan ja sen vähän lian mitä yön aikana on voinut tulla kasvovedellä kostutetulla pumpulilapulla.
Neljäs turkoosi tuote on Mariela Sarkiman ja Cailapin yhteistyönä syntynyt The Curler, eli ripsentaivutin. Olen testannut yhden jos toisenkin taivuttimen, sillä ripsien taivuttaminen on niin oleellinen osa siltä miltä näytän. Ollut aina, eli taas sieltä teini-iästä saakka. Aloin käyttää ripsiväriä melko ”vanhana” ja siihen saakka vain taivuttelin aina ripset. Olenkin tehnyt siitä vuosien varrella melkoista taidetta ja välillä tuntuu, että se on meikkini aikaavievin osa. Suhteellisesti ainakin. The Curler ei kuitenkaan saa kuukauden testikäytön jälkeen mitenkään poikkeavan ylistävää arvostelua ainakaan tältä taholta. Kumi on mielestäni liian kova ja taivuttimen ripsien yläpuolelle jäävä osa liian korkea, joka vaikeuttaa täydellisen kaaren luomista. Eivät siis mielestäni erotu mitenkään massasta, paitsi kauniin pakkauksen osalta.
Mutta enää huominen, joka sekin on koulun osalta vain kuusituntinen ja loppuviikon saankin nauttia vapaasta, sillä meillä on perjantaina extravapaa. Luksusta! Parhautta on myös se että kohta on vappu ja vappuna saa hattaraa! En malta odottaa!


12 kommenttia:

 1. Samaa mieltä puhdistustuotteista. Kaikki, mikä menee melkein suoraan viemäriin, saa mielestäni olla peruskamaa, jos mitään erikoistarpeita ei ihon puolesta ole. Myös suihkugeeli kuuluu tähän kategoriaan. En silti väitä, etteivätkö kalliimmat tuotteet toisi kivaa luksusfiilistä tuoksunsa ja koostumuksensa ansiosta.

  Tosiaan, hattarajuhla=Jona-juhla. Rentoudu ja nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mikä on onnea? No se, että Särkänniemi on vihdoin tajunnut poistaa sisäänpääsymaksun, eli voin hakea hattaraa milloin vain! ;)

   Poista
 2. http://viasamsung.blogspot.com/2014/04/haaste.html sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
 3. Mulla ongelma kun on, niin oon joutunut kokeileen vaikka mitä kasvoihini. Nyt käytössä bion sarja. Todennäköisesti rahat valuu viemäriin, eikä ihostani tule edelleenkään tasaista. Ehkä pitäisi joskus koittaa noita edullisempia ja katsoa meneekö iho huonommaksi.
  Luulen loppuviimein, että vaan sisäinen hoito (lääke?) auttaisi. Mut nyt on vähän huono aika suun kautta otettaville...

  Sun iho on kyllä kuulas, joten ainakin noi tuotteet toimii hyvin sinun iholla!
  Kiitos, kun kestitsit meitä Vappuaaton!!
  Hjn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan mun on toki "helpolla" iholla huudella. Se kun ei ota nokkiinsa mistään. Joskus muinoin se oli hyväkin, mutta ei kyllä nyt hormonimyrskyjen aikaan.

   Kiitos itsellenne vappupäivästä! Ja anteeksi :D

   Poista
 4. Onhan näitä ongelmia, mutta tarkoitukseni oli tuossa alussa viitata huonoon ongelmaihooni :)
  Hjn.
  Ja Ps. Niin ymmärrän tuon ripsien taivutus on taidetta kohdan! Hyvin tärkeää munkin lyhyille ripsille
  Hjn

  VastaaPoista
 5. Mietin juuri tuon taivuttimen hyvyyttä HP:den hulinassa. Onneksi en siis ottanut. Onkos sulla vinkata sitten niitä toimivia, mä en meinaan eläessäni ole omistanut yksiäkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa nykyisin käytössä olevissa ei edes lue mitään merkkiä, mutta ovat epäilemättä Prismasta ja edullisimmasta päästä. Ehkä siis Iberot. Niissä on kumit myös sormenrei'issä, jousi joka palauttaa ne auki ja se ripsien päälle jäävä osa on tosiaan "matala". Se kumi taitaa olla yksi ratkaisevimpia asioita. Varsinkin sen vaihtaminen tarpeeksi usein. Nyt kierroksessa oleva kumi ei selvästikään ole "originaali" kun ei meinaa pysyä urassaan meikkipussissa pyöriessään, mutta on muuten ok. En usko että muulla kuin sillä kumilla on kovin suurta eroa taivuttimien välillä.

   Poista
 6. Ihania turkooseja kosmetiikkajuttuja! Mä olen aivan samaa mieltä noista Mariela Sarkima Cailap taivuttimista. Ostin ne, kun hirveästi niistä yhdessä vaihdessa hypetettiin. Alkuun tykkäsin, mutta sitten niiden jäykkyys ja tietynlainen kömpelyys alkoi ärsyttää ja vaihdoin takaisin vanhoihin. Harmitti, kun olisin halunnut tykätä ihanien turkoosien yksityiskohtien vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama, mäkin olisin halunnut, että ne olisivat olleet tosi hyvät ja olisin ihatunut niihin ikihyviksi, mutta niin ei nyt sitten vaan käynyt. Jäykkyys ja kömpleyys, kyllä. Puhut kieltäni :D

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona