keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Day oneOtimme uutta vuotta vastaan kolmen perheen voimin herkutellen, raketteja ampuen ja hyvästä seurasta nauttien. Saattelin Pärpän ja Lennin nukkumaan vain hieman ennen keskiyötä. Lenni oli selvästi helpottunut siitä, että joku tajusi vihdoin mennä nukkumaan ja käpertyi tyytyväisenä pienelle kerälle Pärpän jalkoihin. Hetken piti pienen juhlijan puida rakettien ja Smurffi-limun ihmeellisyyttä, mutta sitten uni jo voittikin. Ei haitannut kumpaakaan nukkujaa hetken päästä ikkunan takana alkanut reipas rakettien pauke.Kuten viime yönä jo FB-statukseeni päivitin, mahtui viime vuoteen paljon onnea ja iloa, mutta myös muutama karvas pettymys. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että ne huonommatkin jutut on helppo jättää taakseen menneeseen vuoteen, sillä odotukseni tätä vuotta kohtaan ovat korkeat. On ollut myös ilahduttavaa huomata, että edes viime vuoteen mahtuneet vastoinkäymiset eivät ole päässeet perheemme onnea ja arkea kolhimaan, vaan se että perusasiat ja perhe on kunnossa on tarpeeksi. Muu on plussaa ja yleensä järjestyy ajallaan.
Vuoden ensimmäinen päivä ei ole ollut kovin tuottoisa, mutta sitäkin mukavampi. Ollaan nautittu sohvan syleilystä, jatkettu herkuttelua ja mietitty sisustusjuttuja. Variseva kuusi saatiin sentään pihalle. Jos sitä vielä vähän jäätelöä ennen sänkyyn siirtymistä. Kuten ehkä huomaatte, ei uuden vuoden lupauksia liittyen herkutteluun tai uuden elämän aloittamiseen. Ei kyllä muitakaan lupauksia sen puoleen.
 
 


Oikein loistavaa tätä vuotta kaikille teille! Toivon että se tuo mukanaan onnea, elämyksiä, rohkeutta ja sitä mitä itse kukin elämäänsä kaipaa.

4 kommenttia:

 1. Iloa ja valoa sinulle, juuri alkaneeseen vuoteen :) mukavaa ja helpottavaa kuulla, ettet sinäkään ole tehnyt mitään lupauksia!!! Täälläkin on herkuteltu suklaalla vielä tänään ja ehkä taas viikonloppuna, joka on ihan pian :) Mukavaa torstaita sinne koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle!
   Tunnen itseni liian hyvin, enkä siis edes yritä huijata itsenäni tai ketään muuta uuden vuoden lupauksilla :D

   Poista
 2. Ihanaa ja jännittävää vuotta teille <3 Varmasti tulee olemaan erilainen opiskeluineen ja uuden alan kanssa. Nauti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on tosi kiva vuodet edessä, joten samoin kiitos :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona