keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kolmevuotiskemut

 Tässä vihdoin kuvia sunnuntailta ja Pärpän kolmevuotisjuhlista. Olipahan melkoinen hulinapäivä! Kuvatkin ovat sen mukaisia, että niihin ei ole ehditty siinä tohinassa panostaa tuon taivaallista, mutta toki tyhjää parempia. Olkaatten hyvä siis!
Sankari heräsi päiväunilta ja sai heti kouraansa nipun ilmapalloja. Pärpän mielestä tuossa olisi ollut kai tarpeeksi juhlaa, sillä maailman makein ja ihanin Tipi-serkku oli saatu paikan päälle jo edellisenä päivänä ja äiti oli tehnyt sen kakunkin, kuten tilattu. Eipä siinä kuitenkaan sen kummempia kuin pojalle kauluspaitaa päälle ja kohta oli pienellä sankarilla ihmettelemistä kun ovesta tuli aina vaan lisää kivoja tyyppejä ja pakettejakin ilmestyi takan eteen mukava keko.

 


Palomies moponsa selässä ja yksi päivän kovimmista paketeista - puinen parkkitalo!Juhlat olivat tosi kivat ja ruokaa riitti. Pärppä sai myös ihania ja tosi fiksuja lahjoja, josta olen iloinen. Kovin moni lapsi ei olisi halunnut lähteä julhista pois, mutta takin päällesaamista helpotti se, että jokainen sai ottaa heliumilmpallon mukaan kotiinviemisiksi.


Olin ihan poikki juhlista vielä maanantianakin, mutta urheasti lähdin viemään Pärppää ja Tipi-serkkua Hoploppiin, kuten olin luvannut. Tipi-serkun lähdettyä ja eronkyyneleet vuodatettuamme (Pärppä-poloinen lähinnä siis ) iski se väsymys sankariinkin, joka sammui sohvalle isänsä olkaa vasten. Ja tällaista ei siis tapahdu oikeastaan koskaan.
Huomenna (tai siis teknisesti ottaen jälleen tänään, kun kello on taas karannut keskiviikon puolelle) edessä on uudet seikkailut ja lisää kivaa ohjelmaa, kun aikaisin aamulla suuntaamme Pärpän ja mamman kanssa auton keulan kohti Turun satamaa ja Tukholmaa. Menemme päivälaivalla, yövymme kaksi yötä Tukholmassa ja palaamme perjantaina päivälaivalla takaisin. Pärppä viettää siis virallista synttäripäiväänsä (torstai) tyylikkäästi Tukholmassa.

Palataan viikonloppuna!

14 kommenttia:

  1. Hienot koristelut ja kattaukset teemateksteineen! Varmasti huippu päivä pikkusankarille. Hauskaa reissua! Laitoitteko lehteen ilmoituksen, että sankari on matkoilla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mamma ehdotti ihan samaa lehti-ilmoitusta :D

      Poista
  2. Ihan mahtavan näköiset juhlat! Ja hauskasti oot keksinyt noita tarjoiltavien nimiä :) saako ideaa lainata tarvittaessa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ideoita saa ihan ehdottomasti poimia mukaansa!

      Poista
  3. Hienot juhlat olit järjestänyt! Varmasti pienet nautti! :)

    Meillä on 1-vee synttärit viikonloppuna Pingviinit- teemalla. Nytkin pitäisi askarrella koristeita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin ekat synttärit oli Pingu-teemaiset :) Paljon onnea 1-vuotiaalle.
      Pärppä muuten juuri toissapäivänä ehdotti, että josko pidettäisiin "tyntypäijät". Eli eiköhän silläkin aika kivaa ollut :D

      Poista
  4. Huiput juhlat, varmasti pienen palomiehen mieleen :).Onnea sankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sankari oli asiaankuuluvasti ihan liekeissä :D

      Poista
  5. Ihana Pärppä ja onnea vain pikku sankarille!!! Mukavan näköiset kekkerit näyttää siellä olleen;)

    VastaaPoista
  6. Onnea pienelle päivänsankarille! Ihanan näköiset kemut! Varmasti oli pikku-ugge tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  7. Teillä on ollut kuvista päätellen ihanat juhlat, jälkikäteen vielä onnittelut päivänsankarille! Taidan varastaa muutaman idean meidän pojan synttäreille, ne kun koittavat maaliskuussa.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona