maanantai 30. joulukuuta 2013

Viimeisiä viedäänTässä on vuoden sekä tämän työsuhteen viimeiset hetket käsillä. Viimeinen vuoroni täällä päättyy tuossa puolen tunnin sisään ja stressi ja kiire on koko päivän ollut kova. Luulen kuitenkin, etten ahkeroinnistani huolimatta saa kaikkea tehtyä. Nimittäin katsottua kaikkia jäljellä olevia Drop Dead Diva -jaksoja. Muhah!
Ostin muuten istselleni joululahjan jos tuossa jokunen viikko ennen joulua. Stockalle oli tullut tällainen herkullinen Essien pakkaus, jota en vain voinut jättää hyllyyn. Sävyt ovat Ballet slippers (vaaleampi) ja Cute as Button, niin ja lisänä vielä pieni lasiviila. Ei ehkä kovin jouluinen sävy tuo koralli, joka on muuten yksi ihan lempisävyistäni kynsissä, varsinkin kesällä, mutta nythän joulu on jo mennyt ja ihan viimeistään uuden vuoden jälkeen voi käydä ostamassa valkoisia tulppaaneja ja lakata kynnet korallilla. Joulu pitää muutenkin siivota pian pois, sillä viikonloppuna juhlitaan Pärpän kolmevuotissynttäreitä ja siihen hommaan tarvitaan ihan muut somisteet. Työt loppuvat siis kreivin aikaan ja voi aloittaa synttäriaskartelut ja kakun leipomisen kerrankin hyvissä ajoin.


Ai niin, kynsilakkoja kuvatessani, myös tällainen juttu tuotiin kuvattavakseni. Ja minähän kuvasin. Terkut myös Pärpältä siis!

 

2 kommenttia:

  1. Hih, ostin samaisen lakkasetin meidän Nellille joululahjaksi... tarkoituksena lainata noita joskus itsekin ;) Leppoisia vuoden viimeisiä hetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great minds :) Toivottavasti myös teidän vuoden viimeiset hetket sujui mukavissa merkeissä!

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona