sunnuntai 26. tammikuuta 2014

#december


Tammikuu vetelee jo viimeisiään ja joulukuun instakuvien katsastaminen on edelleen tekemättä. Joulu ei liiemmin näkynyt Instagramin puolella, joten uskallan raahata kuvat tänne vielä näin jälkikäteenkin.
 Innostuin kuvailemaan Tamperetta ja koskimaisemia. Mistään ei voinut aavistaa joulun lähestyvän, mutta kauniilta näytti kosken rannassa silti.
Joulukuussa eleltiin perusarkea työmatkoineen, leikkipuistovisiitteineen ja kuumeista lasta hoitaen. Olin päästämässä Lenniä sivuterassilta pissalle, kun kuulin takaani iloisia askelia. No Pärppä the kuumepotilashan se siellä villinä kirmasi pelkässä paidassa ja kumppareissa. Saattaahan se kuume lähteä laskuun noinkin.
  Suurin osa kuusta taisi kulua siellä hassulla työpaikalla, jossa joulukorttien kirjoittaminen, Daily Mailin lueskelu ja jalkojen pitäminen pöydällä oli täysin sallittua. Kiitos tuon työn, tein melkoista historiaa saamalla joulukortit postiin niissä punaisissa kuorissa. Ja kuten sanottua, kylmä kaakao kaunistaa. Ja maistuu ihan mahdottoman hyvältä ruisleivän kanssa.
 Muista, että joulukalentereita ei kannata jättää matalille tasoille yksin koiran kanssa kotiin, sillä koira menee ja syö ne kaikki kolme. Voi sitä pahvisilpun määrää olohuoneen matolla. Muistamisen arvoinen oli myös se hetki, kun lopulta maksoin koulun varausmaksun ja vein sopimuspaperit kuoressa laatikkoon. Niin ja synttäreitä pitää muistaa juhlia myös! Kynttiläkuva on eräiltä hauskoilta yllärisynttäreiltä, joita juhlittiin juuri ennen joulua.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihanat kuvat!
  Blogissani on haaste sinulle;)

  VastaaPoista
 2. Nää kuukausipostaukset on kivoja! Kiitos sinullekin ihanasta synttärilahjasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Huomasin vaan, että olin kuvaillut tosi laiskasti ja joulua tosiaan tuskin ollenkaan. Hassua.

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona