keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Peach and Turquoise


Tukholman reissulta, kuten todettua, ei ole ostoksia esiteltävänä, mutta tax freestä kuitenkin jotain mukaani nappasin. Essien lakoista oli tarjous ja se yhdistettynä verottomaan hintaan, oli vastustamaton houkutus. Nyt melkein jo kaduttaa, etten ottanut toistakin kolmen settiä mukaani. 
Valikoin keväisiä sävyjä, eli korallisen peach daiquirin, turkoosin tai mintun vihreän turquoise & caicos –sävyn, sekä vaalean harmaan ja varmasti tyylikkään master planin. Näistä ehdottomasti lemppariksi on jo noussut peach daiquiri, jota riittää yksi kerros. Laitoin sunnuntai-iltana kerroksen aluslakkaa ja yhden kerroksen värilakkaa. Maanantaiaamuna meikkaillessani lisäni yhden kerroksen päällyslakkaan ja toistin saman seuraavana aamuna. Vielä tänään, eli keskiviikkona, lakka oli täysin siisti ja edustuskelpoinen. Aion vetäistä sillä vielä huomisen, vaikka aivan pienen pientä  lohkeilua alkaa nyt näkyä, mutta tämä on omalla mittakaavallani aivan loistava suoritus, että lakka kestää siistinä melkein neljä päivää. 
Äkkiseltään näyttää, että peach daiquiri ja cute as button –sävyillä ei ole juuri eroa, mutta kyllä niillä sitten kynnellä ollessa on ja peach daiquiri on näistä herkullisempi, syvempi ja voimakkaampi. Just the way I like it.
Essien kynsilakkojen lisäksi tax freestä löytyi seerumia ja silmänympärysvoidetta (iiks, kun nämä juonteille menevät silmäkulmat on alkaneet viimeaikoina vähän vaivata) sekä tämä aivan mahtava tuoksulöytö miehelle. Tykkään kovasti. Tyylikäs inside out ja plussaa karismaattisesta mainoskasvosta, joka on Mentalististakin tuttu Simon Baker.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona