maanantai 20. tammikuuta 2014

Akkujen latausta



Rento viikonloppu tuli tarpeeseen, sillä olen ollut ihan seis joka ilta koulun jälkeen. Osasin kyllä odottaa väsymystä, niin kuin aina arjen muuttuessa ja uusien juttujen astuessa kuvioihin, mutta hyvä kun olen saanut tämän viikon Good Wifen katsottua (se nyt vaan kuuluu katsoa joka viikko, no matter what), sillä niin tööt olen iltaisin ollut. Blogin kirjoittaminenkin on siis iloisesti jäänyt lapsipuolen asemaan.





Päivä valkeni kylmänä ja kirkkaana ja pian aurinko alkoikin nousta upean värisenä vastapäisen rivarin takaa. Lämmitettiin takkaa jo heti aamusta (note to self: putsaa takan lasi ensitilassa!), sillä tämä vihdoin alkanut talvi alkaa jo tuntua nurkissa. Aurinkoisena sunnuntaiaamuna kuuluu ehdottomasti juoda tuorepuristettua appelsiinimehua, niin myös tänään.




Tällainen punainen peto olisi  mielellään tullut tekemään lähempää tuttavuutta kanssamme, mutta Lennin pokka petti siinä vaiheessa kun kissaan oli enää parin metrin päässä ja se alkoi rähistä siihen malliin, että kissa ajatteli olevan parasta palata samaa reittiä taksisin, niskakarvat pystyssä.

 

 
Aamulöhöilyn jälkeen oli aika lähteä ulos testaamaan Pärpän upouutta Ticketin haalaria, joka on ihan mahdottoman herkullisen värinen. Väri näytti ulkona vieläkin makeammalta, kun auringon säteet osuivat siihen ja kirkas oranssi suorastaan hehkui. Stiga, joka sekin on saanut lepäillä terassilla lumen puutteesta johtuen melkoisen rauhassa, pääsi sekin toiselle testikierrokselle. Aurinko lämmitti jo ihan selvästi poskipäitä, eikä pakkanen tuntunut liian purevalta. Kerrassaan mahtava ulkoilusää siis!




Eilisen juoksimme koko perhe kaupungilla etsien Pärpälle uusia talvivarusteita ja oikeastaan kaikkea mahdollista muutakin. Kaikki vaatteet olivat taas melkein yhdessä yössä muuttuneet pieniksi ja huomenna alkaa päiväkotiin tutustuminen (lisää muutoksia arkeen!), joten uudet kunnon ulkovarusteet ovat todellakin tarpeen. Sataset vaan vilisivät silmissä, aleista huolimatta, kun ostimme uuden haalarin, talvikengät, välikerraston, pari pipoa, kasan peruspaitoja ja –collegepöksyjä, mutta nyt on taas kaikkea boksereista ulkohaalariin. Huh. Kaupungilla oli kivaa noiden mun poikien kanssa ja kaiken kruunasi Hookin siivet. Ai että!




Ulkoilun jälkeen maistui maito ja voisilmäpulla. Ihan oli pakastealtaasta poimittua, mutta toimii se silti. Yksinkertainen on kaunista. Kaunista oli myös ulkona (likaisen ikkunankin läpi), kun ilmassa leijaili lumihiukkasia, joihin aurinko osui ja nytti siltä kun joku olisi pudottanut taivaalta valtavan määrän valossa välkehtivää kimalletta.


6 kommenttia:

  1. Mitä talvikuvia! Niin kauniita! Teillä on selkeästi siellä enemmän lunta kuin täällä. Olen kade.

    Samaa mieltä Pärpän talvihaalarista. Törkeän magee!

    Jaksamista arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla tämän pohjoisemman sijainnin harvoja etuja tuo runsaampi lumimäärä. Vihdoin! Tykkään kovasti Ticketin haalareista tuon liukkaan kankaan ansiosta ja siksi, että ovat niin kauniita ja yksinkertaisia ja värit ihania. Toinen vahva väriehdokas olisi ollut sellainen kirkas turkoosi. Herkullinen sekin!

      Poista
  2. Kuniita kuvia ja ihana pikku Pärppähän siellä touhuilee komeassa haalarissaan...
    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle ja perheellesi:)

    VastaaPoista
  3. Pirtsakan värinen haalari! Minkä merkkinen Pärpän talvihattu on? Näyttää tosi lämpimältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Ja mitä hattuun tulee, se on taattua H&M -laatua. Uskon sen kuitenkin ajavan asian :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona