lauantai 28. joulukuuta 2013

JoulutunnelmiaJoulu sujui oikein mukavissa ja rennoissa tunnelmissa ja samalla fiiliksellä on jatkettu viikonloppuun. Kävisin eilen töissä yhden vuoron verran katsomassa kuusi jaksoa Drop Dead Divaa, eli työpäiväkään ei päässyt katkaisemaan rentoiluputkea. Sillä aikaa kun olin töissä, ajeli sisko perheineen Espoosta ja voi sitä onnea kun Pärppä pääsi pitkästä aikaa painimaan serkkupoikien kanssa.
Tässä aattoaamun puurokattausta. Valon määrästä ei uskoisi, että puuroa nautittiin juuri ennen puolta päivää. Ruokapöytä saatiin vetää irti seinästä, sillä aterioimassa olivat meidän molempien vanhemmat, mummoni sekä pikkuveljeni.
Lari sai avata mummin ja ukin paketit jo aamupäivästä ja kauko-ohjattava auto sai aikaan melkoisen riemastuneet reaktiot. Vielä riittää ajotaidoissa hiomista, mutta se ei onneksi ole ajointoa vähentänyt.
Myöhemmin iltapäivällä siirryttiin naapuriin mammalle ja papall, syömään kauan odotettua jouluateriaa. Pöytä oli katettu kauniisti ja ruoat maistuivat ihanalta. Oh joy!
Ruoan jälkeen päästiin Pärpän mielestä jännimpään osuuteen, eli lahjojen jakamiseen. Tänä vuonna toistui vähän sama kuvio kuin viime vuonna, että Pärppä olisi ollut tyytyväinen saaliiseensa jo ensimmäisen paketin jälkeen sillä heti tyytyväisenä leikkiessään. Jotenkin suloista kun toinen ei osaa vielä toivoa lahjoja eikä laskea paketteja vaan on niin aidon onnellinen yhdestäkin pakestista.
Lenni sen sijaan, useamman joulun kokemuksella, oli paljon paremmin perillä siitä, mitä paketit joulukuusen alla merkitsevät ja säntäsi heti nuuskimaan paketteja omaansa etsien. Onneksi se oma nyssäkkä sieltä lopulta löytyi ja sen sai tärkeänä kiikuttaa sivummalle avaamista varten. Suloinen karvakorva.
Toinen kova juttu oli mamman ja papan ostama Stiga. Isi ei suostunut lukemaan ohjekirjaa, mutta Pärppä vähä vilkaisi. Ihan vaan varmuuden vuoksi. On kuitenkin aika raakaa, että ulkona on superankea ikuinen syksy, mutta onnistuu tyypittäminen pakon edessä keittiössäkin.
Naapurit toivat kauniin kranssin, joka tervehtii eteisessä havuntuoksullaan.
Hyasintit, voi että mä rrrakastan niiden tuoksua.
Jouluun kuuluu monta must-juttua ja niistä kaksi näkyy yllä ja alla olevissa kuvissa. Yllä on taatelikakku ja alla arabialainen suklaakakku.
Toivottavasti myös teidän joulunne oli tunnelmallinen ja onnistunut!

7 kommenttia:

 1. Voi, miten ihanaa joulutunnelmaa siellä ja Pärppä on kyllä ylisuloinen lapsi!!! Kauniita kattauksia ja upeita herkkuja myös kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, täytyykin tulla vilkaisemaan myös teidän joulua, sillä teilläkin on takuulla ollut tunnelmallista ja kaunista.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Oikein tunnelmalliselta kuulostaa joulunne, ja tuo lasten jouluilo on ihan parasta <3

  Mutta mitä pitää sisällään tuo arabialainen suklaakakku?! Luulin suklaakiintiöni olevan pitkäksi aikaa täynnä mutta ei se taida ollakaan... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha-haa, asiaa nainen! Lupaan julkaista kakun reseptin pikapuoliin. :)

   Poista
 3. Ylisuloiset kuvat Pärpästä stigan selässä! Ja sä olet niin hemaisevan onnellisen hehkeänä. :) Nyt vaan sormet ristiin ja sitä lunta toivomaan, jotta itse kukin pääsee testailemaan menopelejään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Nyt olis kyllä lumisadetanssin paikka. Tee sä koreografia!

   Poista
 4. Ihana joulupostaus!! Ja mikä pikkumies <3 mulla on kans valloittava pikku kikkarapää =D jään seurailemaan blogias!! Tervetuloa meitä seuraamaan http://tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona