sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Suloinen sunnuntaiOnpas ollut mukava sunnuntai. Ei olla tehty mitään pakollista tylsää vaan vain oltu ja nautittu joutilaisuudesta. Varsinkin kun eilinen tällä rouvalla meni töissä. Nukuttiin ensin Pärpän kanssa kymmeneen (!), siirryttiin sitten sohvalle vilttien alle katsomaan piirrettyjä sylikkäin ja syötiin herkkuaamupalaa vasta lähempänä puolta päivää. Sohvalla tietysti. Pärpän harvinaisen ruhtinaalliset, 13-tunnin yöunet selittyvät sillä, että poloiselle nousi yöllä kuume. Tänään poika vaikutti kyllä koko päivän ihan terveeltä, mutta saa nähdä vieläkö sama temppu toistuu ensi yönä. Toivottavasti kyseessä ei ainakaan ole mikään kauhea flunssan jälkitauti, josta ei päästä eroon enää loppuvuoden aikana.
 On poltettu kynttilöitä ja kuunneltu joululauluja. Mun uusi lempparijoulukanava on iTVn Eclectic-osiosta löytyvä Happy Christmas –radiokanava. On leivottu (sekä poltettu) pipareita ja herkuteltu joulutorttuilla. On rakennettu legoilla ja rullattu olohuoneesta matto pois BRIO-junaradan alta. On oltu lenkillä Lennin kanssa Pärppä pulkassa ja laskettu mäkeä liukurilla. Ei olla siivottu, eikä olla jaksettu ottaa stressiä oikein mistään. Arkena ehtii taas siivota ja stressata, jos niikseen.
 Pärpällä on huoneessaan oma pieni valkoinen kuusi vihreillä valoilla ja hopeisilla ja punaisilla palloilla. Erityisen tärkeitä ovat viime jouluna Tipi-serkulta saadut, Tipin itsensä tekemät koristeet. Pöllön Pärppä ihan itse päätti laittaa latvakoristeeksi. Toimii mielestäni siinä tehtävässä varsin hyvin. Naulakossa roikkuu Pärpän nimikkopallo. En oikein syttynyt valmiille "Baby's First Christmas" -palloille, vaikka ideasta pidinkin, joten ostin suloisen isomman pallon ja kirjoitin siihen tarroin Pärpän nimen ja syntymävuoden.9 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kauniita valoja laitettu kotiin <3 Pitää itsekin vielä vähän lisäillä ainakin ulos nuita valoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun piti tänä vuonna saada valot ripustettua jo tosi ajoissa, mutta taas päästiin ihan liian lähelle joulua, jolloni valojen käyttökausi jää tylsän lyhyeksi. Mutta ehkä ensi vuonna ;)

   Poista
 2. löysin sun blogin vasta tänään ja oon jo ihan myyty! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupes ihan naurattamaan kun näin sun nimimerkin :D Kyllä suklaa suklaan luo löytää ;) Kävinkin jo pikaisesti kurkkaamassa sun blogia ja menetin heti syädemni Elvikselle <3

   Poista
 3. Peukutan kaksin käsin asenteen puolesta. Kaikkea pakollista tylsää ehtii ja joutuu väkisinkin tekemään ihan liian usein. Kaunis joulukoti ja erityismaininta latvapöllölle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Sulle on haaste blogissani.

   Poista
  2. Kiva että säkin osasit arvostaa latvapöllöä :D Kiitos haasteesta!

   Poista
 4. Muistakko kun jätit kerran ostamatta ne yhdet tähdet Ikeasta. No mä jotenkin myös aloin katumaan, kun en ottanut niitä valkoisia. Sä mietit luonnollisesti hopeita. Kävin katsomassa ja niitä ei enää ollut! Hitsi, mutta sä olit löytänyt kauniit toisenlaiset ❤️
  Hjn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä ja ostan ne ehkä ensi vuonna :D Ensi vuotta varten vinkiksi, loppuvat aina jo lokakuuun puolella. Olen siis vasta kahtena vuotena meinannut ne ostaa :D Nämä tähdet on pari vuotta vanhat, eli olen ollut kiltti ja ollut ostamatta lisää joulukoristeita :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona