maanantai 23. joulukuuta 2013

Iloista joulua



Jouluinen tervehdys täältä töistä. Enää vajaa tunti ja kaksi maailman ihaninta miestä tulee hakemaan mut kotiin koristelemaan kuusta, keittämään luumusoppaa ja aloittamaan paketointiprojektin. Paketoiminen on muuten ihan parasta! Aamulla ennen töihin lähtöä aloitettiin siivous, jonka Lars päivän aikana viimeisteli ja nyt pitäisi olla jäljellä enää kivoja hommia. Ei haittaa, vaikka menisi paketointi vähän yöhommiksi, koska täällä töissä oleminen menee lomasta. Tänäänkin olen katsellut Netflixistä melkoisen monta jaksoa Drop Dead Divaa, syönyt suklaata ja Caesar-salaattia ja lounastunnilla kipaissut vielä yhden joululahjan ja lisää suklaata joulunpyhiksi. Joulun must-suklaita ovat Wienernougatit, Brunbergin tryffelit ja Fazermintit. Ai niin ja olenhan mä vastannut yhteen puheluun, eli en nyt sentään ihan turhaan täällä istu. Ha-haa, as if!

On niin onnellinen olo, että hymy hiipii vähän väliä suupielille. Joulu, rakkaita ihmisiä, parhaita herkkuja, kiva vuosi tiedossa ja mulla maailman ihanimmat miehet - kaikki mallillaan siis! Suloista, herkullista, rentouttavaa ja iloista joulua myös teille armaat lukijani! Syökää suklaata!

8 kommenttia:

 1. Oi, kun ihana postaus :)) Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti myös teidän joulunne oli ihana!

   Poista
 2. Syön just valkoista tobleronea. Jotenkin niin syntinen herkku, mutta jouluna saa hyvän syyn sitäkin syödä :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan! Sekä sinua että valkoista Tobleronea! :D

   Poista
 3. Aamusuklaista nautittu kolmisen tuntia ;) Tunnelmallista joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Now we are talking! :D Toivottavasti myös teidän joulu oli ihana.

   Poista
 4. Toivottavasti teidän joulu oli yhtä ihana, kuin nuo joulukorttikuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiitos! Sopivassa suhteessa suklaata, joluruokia, yhdessäoloa ja sohvalla löhöilyä :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona