tiistai 5. marraskuuta 2013

LederhosenLähdin perjantaina, ajoissa kuten aina, katsastamaan keskustan nahkajäljitelmätarjontaa seuraavan päivän juhlat mielessäni. Vila myi eioota ja siellä myyjä kertoi, että kaikki ”nahka-alaosat” on jo viety käsistä, mutta ehkäpä lähiviikkoina on tulossa uutta tavaraa pikkujoulukautta silmällä pitäen. Taas ajoissa, kuten aina, vai miten juuri totesinkaan. Vero Modassa oli jotain, mutta mikään niistä ei oikein istunut. Onneksi vanha kunnon H&M pelasti, tälläkin kertaa. Takataskuja en saanut, kuten olin toivonut, mutta näiden housujen pelastus oli hyvä istuvuus ja tuo lahkeen ulkosivulla kulkeva kangaskaistale, joka katkaisee pintaa ja tekee niistä helpommin puettavat, siis yhdisteltävät. Uskoisin, että nämä menevät myös arjessa, esimerkiksi neuleiden tai muiden pidempien yläosien kaverina. Hieman verkkomaisista kangaskaistaleista on muuten myös se vääjäämätön etu, että ne parantavat ilmanvaihtoa. Ovathan housut kuitenkin ihka ehtaa muovia! (Kylläpä oli työn ja tuskan takana saada aikaiseksi tarkkoja, tai edes jollain tasolla valaistuja kuvia, sillä päivät tuntuvat viimeaikoina olleen ihan kauhean pimeitä!)
Asun muut osat löytyivät valmiina omasta vaatekaapista. Muovihousut saivat siis parikseen vielä, ihme kyllä, kasassa pysyvät luottokorkkarini, sekä VILAn tummansinisen kietaisuleikatun paidan. SNÖn korut toistivat paidan yönsinistä sävyä.  Kokonaisuutta rikkomaan valikoitui Lindexin (vai KappAhlin? Please sanokaa, että teillä muillakin ongelmia erottaa nämä kaksi ketjua toisistaan!) ylikokoinen clutch. Hiukset olivat ilmavalla ponnarilla ja silmät smokeyt, mutta niistä ei nyt ole julkaisukelpoisia kuvia, sillä kerrankin maltoin jättää kuvaamisen muille ja keskittyä juhlimiseen.
Juhlat olivat siis todella onnistuneet ja meillä ihan huippuhauskaa!

 Ulkona riehuu niin kova myrskytuuli, että valot välillä välkähtelevät, mutta se, tai ikkunoihin hakkaava sade, eivät haittaa, sillä sisällä on kynttilöitä ja rauhallisen tunnelmallista. Tämäniltainen tunnelma rakentuu jalkapalloselostuksen äänestä ja ajoissa nukkumaan saadusta pienestä kuumepotilaasta. En muuten tiedä montaa unettavampaa asiaa, kuin jalkapallopelin tasainen tuoksina taustalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona