torstai 21. marraskuuta 2013

Crazy Camera Lady

  
Tää olis niinku salaperäistä virnuilua.

Päätin laittaa kuvatekstit, sillä en uskaltanut luottaa luontaiseen nonverbaalisen ilmaisutaidon kykyyni. Ties vielä vaikka olisitte luulleet mun seonneen lopullisesti. Tai ainakin kärsivän... no joo.

 
Mutta asiaan.
Say hello to my little friend from Hong Kong! Etälaukaisimeni on siis vihdoin täällä ja voi tytöt, että on kuvien ottaminen itsestään nyt melkoisesti helpompaa ja nopeampaa, kuin kymmenen sekunnin ajastimella, joka tuotti melkoisen määrän mm. taustaan tarkennettuja otoksia.


 Ihan Bondina tässä näin.


Kato äiti, ilman käsiä! 


Ja olan yli. Siis vau.


Oon ihan in lööv tähän laitteeseen. Siltä varalta että se ei jo käynyt selväksi.


On siis loistava, to-del-la loistava.


 Ja kattokaas tätä. Lapsikin sen osaa! Siis sekä virnuilun, että laukaisimen naputtelun.


Arvatkaapa mitä muuta on saatu myös vihdoin paikan päälle. No lunta tietysti! Menkööt nämä etälaukaisimen kirvoittamat ilottelukuvat myös lumenjuhlintakuvina, vaikka ne rehellisyyden nimissä napsittiin jo eilen, kun lumesta ei ollut vielä tietoakaan.
  

Tämä bloggaamista helpottava härpäke olisi ollut täällä toki nopeamminkin, jos vain joku saamaton olisi tilannut sen jo vaikka aiemmin syksyllä. Kyseessä on siis Pixelin Oppilas (hassu nimi!) for Sony. Verkkokauppa.comikin tätä myy, mutta sieltä kyseinen aparaatti on ollut loppu jo pitkään ja nyt sitä ei enää tuotelistauksestakaan löydy. Niinpä turvauduin luottokauppaani, eBayhin, joka toimitti laitteen minulle Hong Kongista reilussa viikossa ja erittäin sopivaan hintaan.


Tulipa aika montaa kuvaa omasta pärstästä. Mutta älkää peljätkö, lupaan pitää homman kurissa taas tästä eteenpäin, vaikka räiskiminen aika hauskaa olikin. Pärpän puolesta en voi luvata samaa. 

Riehakasta torstai-iltaa myös ruutujen sille puolen!

(Tulipa taas järkkyä mössöä kuvista, kun latasin ne tänne Bloggeriin. Auts.)

22 kommenttia:

 1. Oottepa ihanan söpöinä molemmat! Jee jee uudelle aparaatille. Mä taidan toivoa sitä pukilta, vaikkakin nyt samaan syssyyn muistan, että ollaan sovittu epälahjonnasta aikuisten kesken. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä luulin, että sulla on etälaukaisin? Täh. Ihan varmasti näinkin sen teidän olkkarin pöydällä viimeksi käydessäni :D Omani taisi muuten olla pari kymppiä postikuluineen, joten voinet lahjoa itseäsikin ilman suurempia tunnon tuskia. Ja jos kaipaat tukea eBay-ostamiseen, niin tiedät kenen puoleen kääntyä ;)

   Poista
  2. Ehkä etälaukaisukeiju on siis kuullut huutoni ja meillä jossain onkin moinen vehje. :D No ei meillä sellaista ole. Olkkarin pöydällä on kajareiden minikaukosäädin, joka muistuttaa vähän etälaukaisinta, joten ehkä bongasit sen. eBayhin siis käypi tieni...

   Poista
 2. :D ihana postaus, ja sinä. Mä taisin saada tuollaisen pari vuotta sitten synttärilahjaksi.. ihan käypä kapistus. Tosin ei mulla tarkennukset kyllä onnistu aina tuollakaan... mutta ainakaan ei tuu kiire kuviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän mikään sentään anna 100% varmaa tarkennusta, ainakaan jos mä olen vastuussa kuvauksesta, mutta kyllä tää nyt silti on valovuoden päässä siitä laukaise ja juokse - menetelmästä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä, että ette ole aivan järkyttyneitä kaikki :D

   Poista
 4. Ihania! Kuinka kuvauksellinen ihminen voi olla? Puhun sinusta vaikka kyllä Pärppäkin on komeena. Vau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä kyllä rohkenen väittää, että en oikeasti ole kovin fotogeeinen, vaan onnistun kuvissa itse asiassa varsin harvoin. Silloin kun kameran takana ei ole ketään, kehtaan poseerata tarpeeksi (koska se tuntuu ihan hullulta ja nololta muuten), jolloin kaksoisleuat sun muut eivät niin näy :D NIin ja äitini osaa myös napata minusta kuvia, joissa olen edukseni. Miehen koulutus on vielä kesken ja taitaa niin jäädäkin, nyt kun tilasin tuon laukaisimen :D

   Poista
  2. Ääh mulla sama. Tuntuu nololta keikistellä kameran edessä. Lapset osaa ottaa musta parhaat kuvat, eli varmaan käytän jatkossakin sitä lapsityövoimaa.
   Toi to-del-la loistava kuva on todella loistava. Voisin tuijotella sitä kauemminkin.. Stalker much?

   Poista
 5. Pitäisi hankkia etälaukaisin uuteenkin kameraan, vanhaan sellainen on ja se on kyllä todella kätevä. Kiitos muistutuksesta ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Epäilen, että tästä on apua myös juoulukorttikuvauksessa. Jos ja kun sinne saakka joskus pääsen :D

   Poista
 6. etälaukaisin olis kyllä kiva. Mahtaako sellaisen saada tavalliseen pokkariin? Ja oot kyllä tosi edukses noissa kuvissa!!! Tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä nykyään "paremmissa" pokkareissa on mahdollisuus etälaukaisimen käyttöön. Ja infrapunalaukaisin taitaa löytyä vielä useammista. Mutta erittäin malli- ja valmistajakohtaista. Google laulamaan vaan! :)

   Poista
 7. Hohooo =D (???!) ;)

  JS

  VastaaPoista
 8. Onpa kivoja kuvia! Kätevä vehje tosiaan :)

  VastaaPoista
 9. Olet niin nättinä! Söpöjä kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona