maanantai 28. lokakuuta 2013

Nahkaa ilman niittejä?



Olen hämmentynyt. Ovatko leather look leggingsit tehneet paluun? Vastahan niitä jokunen vuosi sitten oli. Nahkahousuja kyllä näkyy enenevissä määrin, mutta kauppojen hyllyiltä hyppii silmille myös näitä leggingsejä. Niin tai näin, sen verran virtauksen orja olen minäkin, että nahka näyttä nyt erityisen hyvältä silmään ja huomaan muistelevani lämmöllä 17-vuotiaana käyttämiäni tekonahkahousuja.


kuva, kuva ja kuva


Bestikselläni J:llä aka. rouva Maisterilla on viikon päästä lauantaina ”maisterikolmekymppiset” ja paneuduimme loppuviikosta hänen juhla-asuunsa. Hankittuna oli ruskea  kapea, keinonahkainen kynähame, jonka ympärille lookia lähdettiin rakentamaan. Hakusessa oli sopivat määrät rock-henkeä, naisellisuutta ja juhlavuutta, mutta ei missään nimessä toimistolookia. Yllä inspiskuvia, joiden pohjalta lähdimme kauppoja koluamaan.

Gwenin asu on i-ha-na!
Kuvat täältä, täältä ja täältä.


Mukana shoppailemassa meillä oli rouva Maisterin 4-vuotias tyttö, joka on vaatimattomasta iästään huolimatta aivan hurahtanut vaatteisiin ja pukeutumiseen. Lisämausteensa hommaan toi kuitenkin Lärppä, joka onnistui villitsemään paatuneen himoshoppailijaystävänsä ja pian meillä olikin käsissämme kaksi holtittoman onnellista ja villiä pikkuihmistä. Välillä nämä ostosavustajat pitäytyivät tehtävässään, eli roudasivat tärkeänä vaatteita ja asusteita sovittajan (rouva Maisteri) ja henkilökohtaisen tyylikonsultin (minun) välillä.  Oheishäsläyksestä huolimatta, löysimme mielestämme makean asun. Ruskea hame sai seurakseen mustan ”niittitopin”, jossa on pienet holkkihihat sekä mustat korkkarit. Korkkareissa on hauskat  punakultaiset vetoketjuyksityiskohdat kantapäiden kohdalla ja sama punakullan sävy toistuu kaulakorussa.


Miranda Kerr vs. Nicole Richie. Kovin samanlaiset ja silti niin erilaiset asut. Molempi parempi?
Kuvat täältä, täältä ja täältä.


Nähtyäni ystäväni ihanan nahkahameen, aloin himoita sellaista itsekin. Mutta en vain hametta, vaan myös housuja. Rikoin juuri (vihdoin!) nahkatakkini (lue muovitakki) ja vannoin että en enää ikinä osta mitään tekonahkaista vaatetta, mutta housujen kohdalla olen heti valmis syömään sanani. En usko (googlaa Kim Kardashian leather pants) että nahkahousut ovat poikkeuksetta paras valinta muhkeaperäiselle daamille, joten ohkaiset ”stretch leather pantsit” olisivat varmasti paljon imartelevammat. Älkääkä nyt kuvitelko, että vertaan perääni Kimin konttiin, mutta hän nyt vain tuli ensimmäisenä mieleen varoittavasta esimerkistä. Voi olla että nauran, tai itken, itseni ulos sovituskopista, mutta otan sen riskin ja aion lähteä sovittamaan tekonahkapökiä.


Nämä Isabel Marantit on nähty monen päällä ja voin hyvin ymmärtää miksi. Cropped-malli on naisellisen siro,
mutta silti tosi rock.
Kuvat täältä, täältä ja täältä.


Kuten jo mainitsinkin, rikoin ”nahkatakkini” ja tuntuu että olen ihan hukassa ilman sitä. Se sopi kaiken kanssa ja oli vain niin ihana vaate. Tässä ollaankin siis suurten kysymysten äärellä, kun pitäisi löytää vihdoin korvike muovitakille ja tällä kertaa nahkaisena. Malli joka istuisi lyhyelle ja kestäisi aikaa. Tällä hetkellä himoitsen siroa bikertakkia, mutta saapa nähdä millainen sopiva vastaan astelee ensimmäisenä. Instagramissa esittelinkin jo muovitakin jättämää aukkoa paikkaavaa takkia. Kyseessä on todellinen alelöytö ja ehkä hieman villikortti jonka ohi olisin kävellyt nauraen, ellei siskoni olisi patistanut minua sitä kokeilemaan. Takki on sekoitus pilottia ja tikkitakkia ja on siinä joku hämärä venäläishäivähdyskin. Hämmentävää, eikö! Niin minustakin. Mahtuupa nahkaiselle ostoslistalleni vielä yksi tuote ja se on nahkahanskat. Ovat viimeisenä listalla, mutta varmaankin ensimmäisenä hankinnassa. Löytyykö muita nahkaan hurahtaneita? Mutta oikeasti, mikä on nyt tämä juttu näiden leather look leggingsien kanssa?


 
Kuvan takki River Island.
Kuvat

8 kommenttia:

  1. Aah noi hameet näyttää superhyviltä. Kaapista löytyy onneksi jo mustat kiiltäväpintaiset jegginsit mitkä menee nahkahousuista lähes täysin joten täytyy yrittää pitää itsensä kurissa shoppailujen suhteen. Tuollainen nahkahame olisi kyllä kuitenkin makee pikkujouluissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tell me about it! Nahkainen kynähame näytti hoikan ja pitkän ystäväni yllä ihan laittoman hyvältä. Itse lähtisinkin varmaan kokeilemaan vähän lyhyempää mallia.

      Poista
  2. Vielä jokunen aika vannoin että nahkahame ei todellakaan ole minun juttuni mutta nyt sellainen löytyy kaapista ja oon ihan rakastunut. On niin monikäyttöinen!
    Menee paitojen kanssa ulkona ja lyhyiden neuleiden kanssa saa taas ihan eri fiiliksen!
    Joku päivä kaffelle tahi lounaalle?
    Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja Tanjan hame näyttää toooosi hyvältä! Damn etten ostanut sitä myös ;) Tosin, mulla on puolihame päällä AINA tätimäinen olo, aivan sama mikä on materiaali. Tosin nahkaa en ole tainnut edes kokeilla ikinä :)

      Hei Jona sun blogipäivitykset päivittyvät vihdoinkin myös mun blogiin, jippii! En tajua miksi eivät päivittyneet yli kuukauteen.

      Mä kans haluan lounaalle tai mihin vaan :)

      Poista
    2. Tanja, ei auttanut kyllä yhtään mun hamehimotukseen tuo kuvaus! Mistä omasi on? Lounas/ kahvit - ehdottomasti!

      Poista
    3. Marja, johan oli mystinen juttu tuon blogin päivittyminen, mutta hyvä että pelittää :) Meidän pitää siis lähteä yhdessä kokeilemaan nahkahameita :D Ja sä mukaan lounaalle tietty kans!

      Poista
  3. Hei jipii, mä pidän uudesta nimestäni, mitenköhän sais kotikäyttöön.. !? :)
    Ja loppujen lopuksi mehän ei edes hermostuttu aisaparille kertaakaan, nehän oikeestaan vaan tehosti prosessia ehkä just sen tarvittavan määrän =D

    VastaaPoista
  4. Be my guest, rouva Maisteri! :D Totta muuten, mä en tajunnutkaan tuota tenavien tehostusvaikutusta.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona