tiistai 29. lokakuuta 2013

Lokakuun kuvaHyvä järjestelmäni kalenterimerkinnöistä ja kuun viimeisistä sunnuntaista oli vain sen verran vedenpitävä, että onnistuin unohtamaan jo heti järjestyksessään toisen kuvan ottamisen. Otin vahingon kuitenkin takaisin vain päivän viiveellä. Lisäksi olen soveltanut haasteen sääntöjä ja merkinnyt kalenteriini, jota en kiireiseltä kotirouvailultani näemmä kovin ahkerasti kuitenkaan lue, myös ”välikuvat”, sillä ainakin näin syksyllä lehtien pudotessa puista on kuukausi melko pitkä aika ja väliin mahtuu lopputulosta ajatellen näyttäviä maisemanmuutoksia. Yllä siis kuva eiliseltä ja alla kaksi ensimmäistä sekä välikuva.
Muistattekos kun kerroin viime keskiviikkona olleeni haastattelussa ja saaneeni kuulla olevani jo TOP 3 -porukassa. Jos jännitti silloin, niin tänään jännittää enemmän, sillä puolilta päivin olisi vuorossa vielä yksi haastattelu tähän kyseiseen tehtävään. Takana on siis videohaastattelu ja haastattelut rekryfirmassa sekä ”asiakasyrityksessä” ja olenkin nyt jo TOP 2:ssa. Minä ja kasvoton kilpailijani kutsuttiin kuitenkin vielä yhteen haastatteluun. Ennen haastattelua tein tehtävän, joka esittelee graafisen suunnittelun osaamistani. Viimeviikkoisessa haastattelussa puolestaan pääsivät yllättämään kirjoitustehtävän muodossa. Tehtävänannon kuultuani ajattelin, että tämä varmaankin pyydetään palautettavaksi lähipäivinä, mutta vielä mitä, sain läppärin eteeni siltä istumalta! Aikarajaakaan ei annettu, vaan käskettiin käyttää omaa harkintaa. Aluksi tuntui hurjalta alkaa tehdä keskittymistä ja luovuutta vaativaa tehtävää haastattelijoiden istuessa siinä vastapäätä, mutta pian onnistuin uppoutumaan omiin ajatuksiini ja tehtävään. Halusin ymmärtää mistä kirjoitan ja pitää faktat faktoina, joten tuotteeseen tutustumisessa meni oma aikansa. Oma aikansa meni myös tärisevien käsien ja pienen läppärin aiheuttaman jännittävän yhdistelmän aikaansaamien kirjoitusvirheiden korjaamisessa. Olin kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen ja siltä vaikuttivat haastattelijatkin. Mutta voin pojat että puntissa tutisee. Olen niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Pakko laittaa kaikki peliin! En nimittäin uskalla edes ajatella sitä vaihtoehtoa, etten tuota paikkaa saa. Nauroin kuitenkin miehelle, että jos minut ja vastustajani laitetaan tällä viimeisellä kierroksella kehään, lupaan olla viimeinen nainen pystyssä!

16 kommenttia:

 1. Onnea haastetteluun! Last woman standing!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väittäisin että nappiin meni tämä viimeisinkin. Nyt vain pitää yrittää pitää hermonsa kasassa ja odotella lopputulosta.

   Poista
 2. Aikamoinen prosessi!!! En ole noin monivaiheisesta ja monipuolesta hausta edes kuullut koskaan. Huh! Tsemppiä vielä vikaan rutistukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiääääääääää! Mä en ikinä taidakaan uskaltaa hakea uutta työtä luettuani näistä kaikista nykyajan hakutavoista videohaastatteluihin ja ties mihin. Huh ja hui! nimim. 15 vuotta sitten viimeksi työhaastattelussa ollut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupeat tekemään blogiin videopostauksia, niin sehän menee treenistä ;) Videohaastattelut ei kyllä ole mikään pätevä syy kärvistellä työssä, jossa ei viihdy, joten hakuun vaan! Sulla ei ole mitään menetettävää.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Perjantaihin mennessä lupasivat lopputuloksesta ilmoittaa.

   Poista
 5. Huiiii, jännää!!

  Ja kuvista sen verran, että voi koivu parkaa. Raukka on ihan alaston!

  VastaaPoista
 6. Niinpä ja nurmikkokin on hassun kammatun näköinen, koska sain vasta nyt haravoitua lehdet. Parempi myöhään, vai miten se meni...

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Millaisiin soveltuvuustesteihin olet törmännyt? Itse hain myös tänä vuonna töitä ja nuo testipäivät on rankkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänä syksynä en olekaan törmännyt sen kummempiin soveltuvuustesteihin, mutta menneinä vuosinä kyllä ja apua mitä kaikkea sitä onkaan nähty. Niistä riittäisi ihan omaksi postauksekseen! Mutta totta, testipäivät on ihan älyttömän rankkoja.

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona