perjantai 18. lokakuuta 2013

Hair gear
Tämä on pieni lista hiusjutuista, jotka on nyt ihan pakko viipymättä saada, sillä kaipaan hiustenlaittoon jotain vaihtelua ja haluaisin opetella pois liian hallitusta ja liian siististä ponnarista. Haluan edelleen kasvattaa hiuksia ja pitää pohjavärin mahdollisimman lähellä omaa väriäni, jota nyt jo useamman sentin mitalta onkin näkyvissä, joen vaihtelua sillä saralla ei ole tiedossa. Kampaajataukoakin on takana kohta jo puolivuotta. Taas. En kerta kaikkiaan ole raskinut näillä työttömän tulolla mennä ennen kun on ihan pakko ja ihan vielä sitä absoluuttista pakkoa ei ole tullut. Voin kuitenkin kertoa sen olevan lähellä, sillä tyven viileä ruskea ja hunajaiset lämpimät raidat tökkäävät silmääni päivä päivältä pahemmin. Mutta sitä ennen, panostetaan hiustenlaitotarvikkeisiin.

Ensimmäisenä ostoslistallani ovat Blax-hiuslenkit, eli The Hiuskuminauhat. Tavalliset hiuslenkit tympivät, enkä jaksa koskaan kieputtaa hiussuortuvaa sitä peittämään, joten toivon tästä ratkaisua elegantimman ponnarin toteuttamiseen. Onhan ponnari luottokampaukseni. Blaxien kerrotaan olevan hiukselle hellävaraisempia saumattomuutensa vuoksi. Ne eivät myöskään revi hiusta pois otettaessa. Niiden pito on hyvä ja toimivatkin loistavasti erityisesti kampausten pohjalla. 


kuva glamholic.se

Listan toinen kohta ovat phone wire hair band –lenksut, eli tuollaiset vanhan lankapuhelimen johdon näköiset hilpeät härpäkkeet. Nämäkin ovat saumattomia, eli helliä hiuksille, mutta muuten kovin erilaisia kuin Blaxit, sillä ne eivät purista tai venytä hiusta yhtä rankalla kädellä. Pidon pitäisi kaikesta huolimatta olla hyvä. Toimivat kuulemma myös sotkunutturoiden tekemisessä.


 kuva cailap.fi

Lyhyen listani viimeisenä ovat hiusruuvit, jotka kulkevat maailmalla ihan nimellä hair screw. Olen nähnyt muutaman videon, joissa näppärästi yhden tai kahden ruuvin avulla on loihdittu jos jonkinlaisia nutturakampauksia. Ihan pakko päästä testaamaan!


 kuva ebay.co.uk

Mutta sanokaas mikä siinä onkin, että aina kotona, kotipäivänä, kun huitaisee hiukset kiinni, on lopputulos yleensä tosi kiva. Kun samaa sopivan laitettua, mutta sopivan huoletonta lopputulosta yrittää johonkin lähtiessään, on jo yritys tuomittu. Kuvissa siis yksi kiva kotipäivän nuttura alkuviikolta. Niin ja lisätään ostoslistaan vielä yksi pieni mutta todennäköisesti merkittävä juttu aihepiirin ulkopuolelta ja se on kaukolaukaisin. Oli nimittäin sen verran jumppaamista saada käsivaralta kuvia nutturasta kiinteällä 50mm putkella. Onko teillä kokemusta tai vinkkejä liittyen ostoslistaani?

 

2 kommenttia:

  1. Kumisia hiuslenkkejä oon käyttänyt vuoden verran ja kun Sephorasta löytyi vielä hyvin samannäköisiä kuin nuo Blaxit, niin en ole muuta hiuksiin enää laittanut. Noita ihme vietereitä tilasin, mut jotenkin en oikein tykännyt ponnarista niillä ja hiusruuvit on ihan über mun paksuille tönköille hiuksille, jos haluaa jotain nutturan tapaista viritellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Kuvissa noilla "puhelimen piuhoilla" tehdyillä lenksuilla tuntuu että ponnari jää väkisinkin rennomaksi ja vähän löysemmäksi. Ei ole sellainen terhakka ponnari :D :D We'll see!

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona