maanantai 7. lokakuuta 2013

Puuteria ja punaa


Elämäni mullistui, no ainakin kauneusrutiinien osalta, kun päätin viimein päivittää ne eniten käyttämäni meikkisiveltimet, eli poskipunasiveltimen sekä isomman puuterihuiskun. Muistan kyllä lukeneeni monen monituista kertaa ammattilaisten haastatteluista, kuinka hyvän meikin perusta on hyvin hoidettu iho ja hyvät välineet. Siksi en käsitäkään miksi niin kovin monta vuotta kitkuttelin parin euron pensseleillä, kun ei niistä paremmistakaan nähtävästi tarvitse edes niin kauheasti maksaa. Se oli lopulta yksi kesäinen kauppareissu, kun Sokos Emotion houkutteli minut sisään sivellintarjouksella. Mukaan lähti Ässän oman kosmetiikkasarjan, We Care Iconin, kabukisivellin sekä poskipunaisvellin.
  


Kabukisiveltimet ovat omiaan aurinko- ja mineraalipuuterin levitykseen, eli juuri niiden puuterien joita itsekin käytän. Ero entiseen onkin melkoinen, niin levittämisen kuin lopputuloksen osalta. Sivellin on ensinnäkin ylellisen pehmeä ja tuntuu että se levittää ja häivyttää samalla kertaa. Varsinkin mineraalipuuterin kohdalla jäljestä tulee jotenkin peittävämpi ja tasaisempi, mutta samalla kuitenkin luonnollisempi ja ohuempi. Tuntuu että meikki ”sekoittuu” ihoon samalla kiinnittyenkin paremmin. Myös aurinkopuuteri levittyy helpommin ja kauniimmin. Olen siis ihan koukussa! Myös siveltimien ulkonäkö miellyttää. Gotta love pink!


Make Up Storen poskipuna sävyssä Fresh on monivuotinen luottoystäväni. Sama puna menee kesällä ja talvella. Hinta on sopiva ja purkkikin on uskomattoman riittoisa. Jossain vaiheessa kyllä mietin, että pitäisikö kokeilla niin monen hehkuttamaa Narsin poskipunaa, mutta toistaiseksi en ole tieltä hairahtanut. Ilmoittaudun myös aurinkopuuteriuskovaiseksi. En vain osaa elää ilman. Sen suhteen en kuitenkaan ole aivan niin merkkiuskollinen. Vinkkinä muille kosmetiikkapihistelijöille sanon Rimmelin mattaisen aurinkopuuterin jota saa kahdessa sävyssä. Ei muuten harmita yhtään niin paljon, kun heittää puuterin säpäleiksi laattalattialle, jos se on maksanut vain kuusi euroa. Tai kun sen heittää sinne lattialle innokkaasti poskiaan sivelevä pikkupoika. Nyt kokeilussa Lumenen kaksiosainen aurinkopuuteri, jolla saa myös hohdetta kulmaluille ja poskipäihin.


Tällä puheella haastan kaikki parin euron siveltimillä sutivat päivittämään pensselit parempiin. Tulette yllättymään positiivisesti! Yhden naisen elämän muutinkin jo, sillä kevyesti kannustin myös äitiäni hankkimaan nämä samat siveltimet. Armas bestikseni HjN, nähtyäni poskipunasiveltimesi Helsingin reissulla, taidat tietääkin jo olevasi seuraava suloinen uhrini.

9 kommenttia:

 1. Tein muuten ihan saman päivityksen hetki sitten ja todellakin, kyllä voi naisihmisen elämä muuttua! :D

  VastaaPoista
 2. Tämä päivitys laadukkaisiin siveltimiin kannattikin tehdä, hyvä! Minä olen siirtynyt Diorin ja Body Shopin versioihin. Etenkin ensiksi mainittujen hinta kirpaisi, mutta toisaalta ovat säilyneet jo pari vuotta hyvinä, jokapäiväisessä käytössä. Vippasin sulle muuten haasteen blogissani, osittain tämänkin postauksen teemaan liittyen :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hinnakkaammista vinkeistä! Ehkä nostan panoksia seuraavalla kierroksella. Niin ja kiitos myös haasteesta, lähdetäänpä katsomaan mistä on kyse...

   Poista
 3. Minäkin olen pikkuhiljaa päivitellyt siveltimiä uusiin ja saman olen huomannut, pieni panostus, mutta voi mikä ero! Nyt kun sitten vain jaksaisi myös hoitaa niitä, olen nimittäin tosi laiska pesemään sieltimiäni. Olisikohan siihen jotain niksiä, miten sekin hoituisi kätevästi ja helposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sain Emotionin myyjältä vinkin käyttää mahdollisimman mietoa pesuainetta ja pyöritellä sivellintä lian irrottamiseksi kämmentä vasten välillä huuhdellen, kunnes vesi on kirkasta. Kuivatus lappeellaan, jottei vesi rasita liimaa valumalla siveltimen tyveen. Ihmeempää oikotietä ei kai ole. Paitsi ammattilaisten kiireessä käyttämät desinfioivat pikaputsarit.

   Poista
 4. Osui ja upposi!! :D vielä, kun saisi sen hyvän ihon jota sutia. Heh...


  Sama täällä, aurinkopuuterista en luovu! Kauniita kuvia ja kaunis meikki sulla ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Kiitos, päivät vaihtuu, meikki ei :D

   Poista
 5. Äskeinen kommentti siltä, jolla on kyllä todella nöyryyttävä poskipunasivellin! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona