torstai 10. lokakuuta 2013

Merkillistä

 


Sain tämän jo tovin blogeja ahkerasti kiertäneen merkkihaasteen Silkkiä ja Satakieliä –blogin Kristiinalta, jolla on herkullisen näköinen korulipas. Omaa listaani värittää hieman se fakta, että olen ollut pojan synnyttyä kaksi vuotta kotona ja nyt taas työttömänä. Kovin mieluusti kirjoittaisin mm. kosmetiikkaa ja vaatetusta käsitteleviin kohtiin muita, mielellään laadukkaampia, merkkejä kuin mitä siellä nyt on, mutta nautiskellaan paremmasta laadusta sitten joskus taas kun olen päässyt takaisin töihin ja tulopuoli on paremmassa balanssissa suhteessa menoihin. En tiedä olisiko näihin pitänyt pystyä vastaamaan sanalla tai kahdella, mutta niin ei nyt ihan käynyt.




Kengät/ Vagabond (ballerinat ja saappaat), DinSko, Nokian kumisaappat
Tennarit/ Adidakse Superstarit, maailman mukavimmat kengät
Farkut/ En ole panostanut kunnon farkkuihin ehkä koskaan. Elän nähkääs jatkuvassa itsepetoksessa ja uskottelen itselleni kuinka en nyt vielä osta tosi laadukkaita farkkuja, vaan vasta sitten kun olen vähän laihtunut. Kuljen siis lähinnä H&Mn farkuissa ja heidän mustia vahapintaisia on meneillään jo ainakin neljäs pari.
T-paita/ Jälleen H&M
Alusvaatteet/ Kolms kerta toden sanoo, siis H&M
Laukku/ Mulberry, Michael Kors 
Lompakko/ Michael Kors
Aurinkolasit/ Prada
Kello/ DKNY
Korut/ Calvin Klein, Tiffany&Co, Andreasen 


 


TV/ Samsung
Kännykkä/ Samsung Galaxy S3
MP3/ ei erillistä, vaan musat puhelimessa
Tietokone/ viikon vanha kosketusnäytöllinen ASUS ultrabook
Meikit/ Lumene, Make Up Store, L’oréal
Kasvovoide/ Nivea, Lumene
Deodorantti/ Garnier Mineral
Hammastahna/ Sensodyne Gentle Whitening
Shampoo/hoitoaine/ Dove, Redken
Saippua/ Palmolive
Tuoksu/ Gucci, Flora by Gucci - Georgeous Gardenia


 


Mineraalivesi/ Harvoin tulee juotua, mutta mieluiten maustettuna sittenkin (karpalo, raparperi, sitruuna)
Drinkki/ Mojito
Leipä/ Jälkiuunipala ja omatekoiset kauraruudut. Vaikka toisaalta maalaispatonki Ranskassa ja brötchenit Saksassa ovat nekin ihan mahdottoman herkullisia. Ei saa unohtaa saaristolaisleipä. Niin ja joululimppu. En kestä miten leipä voikin olla niin hyvää!
Ruoka/ Äiti tekee maailman parasta ruokaa ja Chileläisestä makaronipadastaan olen tykännyt jo ihan pikkuisesta saakka. Ravintolassa pippuripihvi. Tylsää ja turvallista ehkä, mutta olkoon niin.
Jäätelö/ Mieheni, kaikkien jätskinautiskelijoiden kuningas, on opettanut minutkin rakastamaan jäätelö. Tässä TOP 3 satunnaisessa järjestyksessä: Tampereen jäätelötehtaan Mascarponejäätelö, Lidlin Noblissima Chocolate ja Kingis Suklaarouhe.
Karkit/ irtokarkki paras karkki ja nimenomaan Karkkikatu, ei Candy King.


 


Sänky/ Asko
Lakanat/ puuvillasatiiniset Finlaysonilta
Kampaaja/ Terhi on paras ever, vaikka vähemmän enää niitä hommia tekeekään
Päivälehti/ Vähälle jää paperisten päivälehtien lukeminen eikä sellaista meillekään ollenkaan tule. Tamperelaiset lukevat tietysti Aamulehteä ja sen minäkin saan selailla naapurissa mammalla ja papalla niin halutessani. Enhän juuri koskaan niin kuitenkaan tee, sillä selaan uutisotsikot ja kiinnostavat jutut kännykällä esim. Ampparit-uutisportaalin kautta.
Lehti/ Trendi, Olivia ja Glorian koti




Tänään on taas juostu haastatteluissa. Heti aamusta olin erään yksityisen koulun haastattelussa ja sen jälkeen rekryfirman työhaastattelussa. Choco Croco Bays, joka näkyy mm. tämän työpostauksen kuvissa,  on yleensä mukanani haastatteluissa, koska se henkii asiallisuutta ja nielaisee sisäänsä todistuskansion. Se käsivarrella tuntuu myös vähän itsevarmemmalta, jostain hassusta syystä. Tämänaamuisen rehtorin kanssa käydyn keskustelun jälkeen laitoin papereita laukkuuni ja rouva rehtori kommentoi, että ”tuo sun laukku on kyllä ihana”. ”Kiitos, pidän siitä kovasti itsekin.” ”Se on kyllä vaan… aika…” ”Niin on”, vastasin. ”Sain sen mieheltä yhdessäolomme kymmenvuotispäivän kunniaksi.” ”Niin no eihän tuollaista muuten…”. ”Niin no ei.”

4 kommenttia:

  1. Käviks sullekkin tää peruslaukkukommentti "Kiva laukku, mitä sun miehes tekikään..?" =D

    t. JS

    VastaaPoista
  2. Mulla on aika vähän väliä monillakaan merkeillä, mutta hyvistä tukkakamoista en tingi! Niihin tulee käytettyä suhteettomasti rahaa, joka valuu suihkun viemäristä alas.....
    Hjn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi ne ei ole kaikki niitä huuhdeltavia :D Mutta totta, oikeilla tuotteilla saa aikaan melkoisen eron.

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona