lauantai 19. lokakuuta 2013

Cappuccinoa ja koskimaisemia



Keskiviikko oli vielä kaunis ja kuulas syyspäivä, jonka hyödynsimme mamman ja Pärpän kanssa keskustassa kävellen ilman sen suurempaa agendaa. Aloitimme pienen kierrokseme uudelleenavatusta Pikkukakkosen leikkipuistosta. Puistossa oli uusia kivoja juttuja ja paljon muita leikkijöitä, jotka olivat ilmeisesti myös huomanneet päivän hienouden. Yksi hauskimmista oli iso kaari, jonka alla olevalla matolla saattoi suorittaa mm. tanssitehtäviä nauhalta tulevien ohjeiden ja musiikin tahtiin. Pärppä kävi tietysti näyttämässä muille mallia.


    

Puistosta jatkettiin kosken viertä kohti Satakunnansiltaa ja päätyen kahvila La Familleen Keskustorin laidalle. Ei ollut aikomus ja melkein jo käveltiinkin ohi, kunnes silmäni osuivat suuriin marenkeihin. Siitä se ajatus sitten lähti. Pikkusuolaisen, suklaakakun ja cappuccinon voimin jaksettiin taivaltaa Hämeensillan kautta takaisin autolle.


 


Minä ja Sibelius. Pärppä ei ole kovinkaan innoissaan alkaneesta pipokaudesta ja valittaa kuinka pipo kutittaa aivan kauheasti. Niinpä välillä ei voi muuta kuin repiä pipon päästä ja rapsutella pahimmat kutinat pois.



12 kommenttia:

  1. Ihana kaupunkipäivä! Tuo viimeinen kuva äidistäsi ja Pärpästä on aivan loistava, siis ihan voisi ammattilaisen otoksesta mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa luuhata keskustassa ilman sen kummempaa asialistaa. Ja kiitos kuvakehuista. Pitäisi kyllä ottaa nyt oikein asiakseen aloittaa oikein kunnon kuvausopiskelu, mutta jostain syystä se vaan aina jää ja sitä sitten räpsii ja kai vuosien saatossa vähän kehittyykin. Olen monen monta kertaa katsellut kuvauskurssejakin, mutta en oikeasti ole tältä suunnalta löytänyt muuta kuin kansalaisopistojen aloittelijakursseja. Täytynee ehkä taas vilkaista olisiko tarjonta muuttunut.

      Poista
  2. Tampere on kyllä kaunis kaupunki ❤️

    Hjn

    VastaaPoista
  3. Ja marengit ❤️ yhtä hurmaavia kuin te!

    Hjn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kiitos! Ehkä ihan pikkuisen oli marenkin kuiva, mutta en tiedä miten vaikea tuollaisia isoja marenkeja on paistaa niin, että ovat sisätlä juuri sopivan sitkeitä. Ehkä täytyy joskus ihan itse kokeilla!

      Poista
  4. Löysin tänne viikko sitten! Luin kaikki läpi ja hurjasti tsemppiä töiden etsintää! Poika on aivan ihana ja niin on myös tuo suklaakakkupala...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva kun löysit! Kiitos tsempeistä :)

      Poista
  5. Sun kuvat on ihan mielettömän hienoja!

    VastaaPoista
  6. Kiva oli löytää blogi, jota alkaa selata mielenkiinnolla heti alusta saakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit ja jätit kommentinkin. Tervetuloa mukaan! :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona