maanantai 19. elokuuta 2013

Kesä teki comebackin

Sateisen aamun ja tylsien virastoasioiden hoitamisen jälkeen maailma palasi paikoilleen ja aurinko paistoi hienosti loppupäivän. Ihan niin kuin elokuussa, joka muuten on ihan täysipainoinen kesäkuukausi jos multa kysytään, kuuluukin paistaa. Näiden sateiden takia meillä on kuitenkin viikonlopun verran pörrännyt sisällä tällainen ajoneuvoyhdistelmä, sillä mukavuudenhaluisella äidillä ei ole ihan riittänyt motivaatio jatkuvaan sateessa leikkimiseen. Bongasin jo jokunen viikko sitten tori.fi:stä kyseisen Plaston polkutraktorin peräkärryllä. Olin tällaista jo hetken etsiskellyt ja äkkiä tartuinkin luuriin tämän nähtyäni. Hinta oli sopiva, kunto loistava ja lisäksi se kulkeutui myyjien kyydissä ihan tuohon kotinurkille. Mutta eipä tuo ole ollenkaan ensimmäinen Plaston ajoneuvo, jolla meillä cruisaillaan sisällä. Se klassinen mopo, joka meiltä löytyy sinisenä, on ollut aina täysin sisäleluna. Lars kätevänä miehenä keksi teipata sen renkaat kangasteipillä, jolloin olemme säästyneet meluhaitalta ja lattia naarmuilta, koska totta kai mopolla voi vetää sladissa.


 

Jos muuten nukutte päiväunia (ja jos ette, niin lämpimästi suosittelen), tiedätte varmaankin sen tunteen kun joskus herättyään ei meinaa mitenkään varsinaisesti päästä hereille ja takaisin kiinni kuluvaan päivään. Tänään meidän herra uhmaikäiselle kävi juuri niin. Oireisiin kuului siis käsittämätöntä kitinää, väsynyttä itkeskelyä, kiukuttelua, venkoilua ja kaikkea siltä väliltä.Tähän on onneksi kuitenkin yksi teholääke. Mennään olohuoneeseen, isketään Spotify päälle, etsitään sieltä joko äidin tai pojan lempparimusiikkia, väännetään nupit kaakkoon ja aletaan tanssia like no tomorrow. Sitten seurataan sivusilmällä kuinka pieni kiukkupylly saapuu katsomaan mistä tässä showssa on kyse eikä voi lopulta muuta kuin liittyä tanssiin.


 
Easy as that!

6 kommenttia:

 1. Tohon edellisen postauksen toteamukseen, että oli hyvä löytö; blogin nimi oli kyllä sellainen että itsellä oli ainakin välittömästi uteliaisuus herännyt :) hyvä valinta siis!

  Börje on yllä niin ihana hurmuri kiharoineen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että nimi onnistui herättämään kiinnostuksen, sillä kyllä sitä pyöriteltiinkin, oh boy! :D

   Poista
 2. Löysin! :)

  Börje on niiiiiin suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän on enemmänkin ansioituneita salapoliiseja! :D Ehkä Empun blogissa olevalla linkillä on ihan pikkuisen tekemistä asian kanssa.
   Kiitos ja tervetuloa!

   Poista
 3. Jippii, mäkin löysin tänne :)
  Onpa kaunis kuva susta tuo oletuskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä varsin kiva yllätys ja kiitos kaunis kuvakehuista! :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona