tiistai 20. elokuuta 2013

Hauvaherra Lennin syntymäpäivä
Pörröisin perheenjäsenemme Lenni täytti tänään kuusi vuotta. Tämä valkoinen karvapallo on siis rodultaan Bichon Frisé ja tarkennus on varmasti tarpeen, sillä se ei varsinaisesti rotunsa edustajalta tuossa kotitrimmissä näytä, jonka itse parin kuukauden välein tuskalla ja vaivalla teen. Ja juuri nyt se ei näytä edes sitä vähää siistiltä, sillä edellisestä trimmistä on taas jo aikaa ja pesupuolellakin olisi voitu olla ahkerampia. Mutta toisaalta se näyttää kyllä tuolla tavalla hieman rähjäisenä hyvinkin itseltään. Jos Lenniltä kysyisi, niin pesu-föönaus-trimmaus -ruljanssia ei tarvitsisi tehdä koskaan.


 

”Juhlistettiin” Lepan synttäriä viemällä se koirapuistoon, mutta eihän se siitä juuri innostunut. Paljon hauskempaa sillä oli meidän pienen kaupungin ”keskuspuistossa”, jossa Börjekin viihtyi leikkipuistoon päästyään. Erityisiä extraherkkuja ei tullut tänään, mutta trust me, niistä extroista ei ole koskaan ollut puutetta. Tai no kyllähän nuo kuvat vähän jo paljastavatkin. Ja sitä paitsi tuon allergisen iho-oireilijan uusi ruokavalio, joka koostuu keitetystä kanasta ja pastasta lohiöljyllä, on niin suurta herkkua hauvaherran itsensä mielestä, että se aloittaa joka päivä kupin kolistelun ja vetoavat katseet jo vähintään tuntia ennen ruoka-aikaa. Aterian jälkeen se kipittää makkariin pyyhkimään suunsa alemman runkopatjan reunaan, hakee korista pehmoleluporon ja häntä heiluen menee pussailemaan poroa olkkarin pörröiselle matolle.
Lenni on muuten saamillamme häälahjarahoilla itse itsellemme hankittu häälahja ja syntynyt kaksi päivää hääpäivämme jälkeen. Tästä voi siis päätellä että meillä oli toissapäivänä, eli sunnuntaina, hääpäivä. Jonka melkein unohdimme! Ups. Katsoin aamulla kännykkää ja jäin miettimään tutun tuntuista päivämäärää, 18. elokuuta. Hei, tänään on meidän hääpäivä! Ja ihan yhtä pihalla päivistä oli myös tuo armas aviomieheni. Katsottiin täysin hääpäivänviettoon sopimaton leffa (Stockholm Noir -trilogian toinen osa, eli Snabba Cash II) omalla sohvalla herkkujätskiä syöden. Ei ne juhlat vaan se hyvä arki. Vai kuinka sitä sanotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona