lauantai 19. huhtikuuta 2014

Laukut kuin karamellit


Olen melko varmasti päättänyt hankkia itselleni jonkun kesäisen herkullisen laukun. Kooltaan se saisi olla ennemmin vähän pienempi kuin isompi ja kantotapa ehdottomasti kädet vapaaksi jättävä crossbody. Varsinkin loppukesää ja vauvan tuloa ajatellen. Selasin Nordstromin sivuja ja jo pelkästään tämän yhden verkkokaupan valikoima osoittautui sen verran sopivaksi, että päätöstä ei pystykään tekemään ihan yhdeltä istumalta. Tässä siis näitä karamellinmakeita vaihtoehtoja, joista kaikki ovat potentiaalisia myös hinnaltaan. Ja vaikka saisin päätettyä mallin, saattaa samasta mallista olla tarjolla kaksi mehukasta väriä.Kaikki lähti tästä Marc By Marc Jacobsin laukusta, johon törmäsin viime viikolla Stockalla. Malli on Too Hot to Handle - Percy' Crossbody Bag ja väri bright coral. Ja arvatkaa vaan oliko tämä laukku Norstromilla 25 pinnan alessa vielä toissapäivänä. No oli!


Yllä olevasta laukusta on myös tämä isompi Lea Crossbody -versio, mutta en osaa sanoa onko tämä niin kauniin mallinen kuin tuo Percy.
Sitten löysin myös tällaisen Aimee Kestenbergin Quilted Crossbody -laukun, joka kerää pisteitä ihanasta väristä, hopeanvärisistä metalliosista ja hauskasta tupsusta. Hintaakin on vain karvan alle sata euroa.

 Kate Spade New Yorkilla oli myös monta suloista vaihtoehtoa. Tämä 2 Park Avenue - Darling Crossbody oli toinen päällimmäisenä mieleen jääneistä, mutta onko tämä jo ehkä vähän turhankin darling?


Rebecca Minkoff on itselleni merkkinä täysin uusi tuttavuus, mutta tämä Hudson Mini Moto Crossbody Bag, värinään neon blue, miellytti silmää. Laukun lukko on hauska. Puhumattakaan siitä kuinka hauskalta se kuulostaa englanniksi. Yritäpä vielä sanoa se nopeasti: clip-lock flap closure. Niinpä!


Ja tässä sitten se toinen Kate Spade, eli Park Avenue Sweetheart Leather Crossbody Tote. Ehkä vähän iso alkuperäiseen laukkuajatukseeni pohjaten, mutta niin nätti!


 Loppuun vielä pari aurinkoista Marc By Marc Jacobsia. Mallit Classic Q Karlie sekä Natasha.

Nyt pitäisi enää osata päättää. Minkä sinä valitsisit ja miksi?


Kaikki kuvat Nordstrom.

3 kommenttia:

 1. Mä ostin itselleni vauvalahjaksi Marc by Marcin Percyn Turnlock-versiona ja se oli kyllä täydellinen mammalomakassi kun siihen sai mahtumaan kukkaron, kännykän ja avaimet ja muut rojut kulki vaunujen kyydissä. Marcin Natashakin on kyllä aika ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä, että hoitolaukku saa olla erikseen, rattaiden oma riitti sitä virkaa toimittamaan. Viime kerralla ennen äitiyslomaa tuli hankittua DKNYn crossbody, joka nieli juurikin kaiken sen tarpeellisen, eli avaimet, lompakon, puhelimen, aurinkolasin, huulirasvan ja suklaajemman :D Se on ollut kovassa käytössä ever since, mutta on väriltään niin hillitty, että kesäksi on saatava jotain värikkäämpää. Mulla ei muuten olekaan vielä mitään MBMJ:lta.

   Poista
 2. Fantastic weblog your article is clearly brilliant i favored it "bomber jackets
  "

  "

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona