tiistai 18. maaliskuuta 2014

Puuterisuosikki ja pikakuulumisetHola! Täällä on palattu tällä viikolla taas täysin normaaliin arkeen, kun mieskin palasi parin lomaviikkonsa jälkeen takaisin työpöydän taakse ja Pärppääkin kyyditään aamuisin päiväkotiin. En kuitenkaan valita, sillä meidän arki on aika mukavaa (uhmaisesta kolmevuotiaasta ja iltaisin aika väsyneestä äidistä huolimatta) ja tämä meidän jengi ihan paras.
nimim. onnellinen nainen
Ikuisen väsymyksen lisäksi poden kai jotain aikaista pesänrakennusviettiä, kun viime viikolla mulkattiin olkkari uuteen järjestykseen, viikonloppuna käytiin sisustusostoksilla ja lisäksi siivosin ja järjestelin kaappeja. Koulussa puolestaan on ollut enenevissä määrin actionia, eli asiakaspalvelua ja se on ollut mukavaa. Tänään tein miesten hiustenleikkauksen, elämäni ensimmäisen, ellei mukaan lasketa viimeviikkoista asiakasta, ulkomaalaista karskin komeaa jalkapalloilijaa (tsihiii!), jolle tein koneajon. Olin alkuun kyllä ihan hukassa homman suhteen, mutta opettajien armollisella avustuksella lopputuloksesta taisi tulla ihan hyvä ja asiakas ainakin oli tyytyväinen.

Kuvissa kosmetiikkasuositus, jonka sain alun perin Norpalta. Käytin ennen, halpiskosmetiikan ystävä kun olen, L’oréalin Ture Match Minerals -mineraalimeikkipuuteria, mutta ostettuani tammikuussa ensimmäisen purkin tätä The Body Shopin mineraalimeikkipuuteria, en ole enää vanhaan takaisin kaivannut. Ei ehkä aivan niin peittävä, kuin raskauden koettelema näppynaama ajoittain kaipaisi, mutta mikä nyt olisi. Sävy ja ”tuntu” ovat niin hyvät, että ei haittaa ja sudin surutta yhden kerroksen lisää saadakseni tasaisemman lopputuloksen. Pisteitä myös eettisyydestä.


Toinen vakkariksi tullut tuote on niin ikään The Body Shopin ihanantuoksuinen käsidesi. En ole missään nimessä bakteerikammoinen, mutta tykkään yleensä kiikutta pikkupulloa käsilaukussa, sillä välillä kaupungilla liikkuessa, varsinkin pienen tahmatassun seurassa jonka kädet ehtivät joka paikkaa, sitä välillä huomaa kaipaavansa pikapuhdistusta. Nyt testissä pink grapefruit, mutta ehdottomasti herkullisin tuoksultaan on kuitenkin mango.


Kivaa loppuviikkoa!
4 kommenttia:

 1. Mäkään en pääse baremineralsista enää takaisin. Ja nyt tuntuu, että barekin peittää paremmin kuin pari vuotta sitten. Oon myös käyttänyt primeria, niin mineraalimeikkivoide levittyy tasaisemmin.
  Tota bodyshopin vastaavaa en ookaan testannut. Hjn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitäisiköhän munkin testata primeria. Ja tuhatta muuta tuotetta :D Mä olen niin jämähtänyt noihin iänikuisiin, samoihin...

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, että Body Shopista saa tuoksullista käsidesiä. Tähän asti olen löytänyt sellaisen livenä vain Englannista :). Anoppisi

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona