maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hetkiä viimepäiviltäOlimme perjantaina iäkkään sukulaisen hautajaisissa. Pärppä ei tajunnut tilaisuudesta sen ihmeempiä, kuin että ensin piti istua hiljaa ja sitten oli kiva leikkiä serkkujen ja pikkuserkkujen kanssa. Yllä oleva kuva on kappelin pihalta, jossa hautajaisseurue seurasi arkun vievän auton lähtöä. Pärppä, suloisella lapsen mutkattomuudellaan, kohotti pienen kätensä vilkutukseen ja huikkasi "heippa!". Sanoi ääneen sen, mitä me muut nieleskellen ajattelimme.

 


Ruuhkatukka, siniset silmät, sinen paita ja pari sinistä kynttäkin. Pärppä himself. Ihanin!
Mä olen nautiskellut viime viikkoina pakettikaupalla suklaamuroja eikä loppua näy. Parhaita ovat Lidlin. Maitoa olen myös juonut yhtäkkiä varsin reippaasti ja tässä pääsee tietysti yhdistämään nämä kaksi herkkua. Nam!

 


Että voi näyttää nukkuva koira suloiselta ja asentonsa mukavalta. Tämä ei voi olla sitä kuuluisaa koiranunta, niin autuaalta hauvaherra uneksiessaan näyttää.
Lars sai vihdoin pitkään haaveilemansa kitaran, kun keräsimme pikkuporukalla synttärilahjaksi rahaa sitä varten. Pärppä haki tietysti tärkeänä oman kitaransa, joka kärsii pienoisesta kielikadosta ja soitteli duettoja isänsä kanssa.

 


On muuten mahdottoman kaunis esine tuo kitara ja vahvarikin tyylikäs. Kirjastohuoneesta on kehkeytymässä kovaa vauhtia musahuone ja mä olen tyytyväinen kun saan kuunnella miehen harjoittelua.8 kommenttia:

 1. Jaahas, kitarahommissa ;) Voin järkätä Lasselle kitaratunteja waarilta, se opettibaikanaan kaikki takahuhdin rokkipojat soittaan =D Eiks lasse samaan kategooriaan mee.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lars on nuorena miehenä käynyt kitaratunneilla, eli ihan alusta ei sentään tarvitse aloittaa. Kategoria-asiaan en kommentoi :D

   Poista
 2. nii ja äskönen by me t. JS

  VastaaPoista
 3. Kitarat tuntuvat kiinnostavan niin isoja kuin pieniä miehiäkin, sama täällä. :) Ja teidän Pärppä on kyllä tosi söötti. Tulokas on epäilemättä samaa sarjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammashoitajallakin Pärppä sai juuri kovasti kehuja suloisuudestaan ja siroista kasvoistaan. Hoitaja mietti jopa, että mitänköhän kaikki hampaat mahtuvat noin siroon naamaan :)

   Poista
 4. Ihania hetkiä <3

  Kiitos vinkeistä siihen mun ed. kommenttiin. Kävi niin surkeasti etten ehtiny kaupoille ollenkaan! Mut uusi reissu sinne suuntaan on jo suunnitteilla viimeistään kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, koska sittenhän ehdittäis ehkä törmätä! :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona