lauantai 8. helmikuuta 2014

#januaryTämän kollaasin ensimmäinen kuva on uuden vuoden kimppu, jonka teetti ja toi Larsin täti. Aika komea, eikö! Alempi kuva kertoo perjantaisesta myöhäisillan jätskinhakuretkestä. Hirveästä pakkasesta huolimatta oli pakko saada jätskiä ja niinpä me Pärpän kanssa lähdettiin sellaista hakemaan. Kyseessä ei ollutkaan mikään ihan turha reissu, sillä samalla retkellä nähtiin revontulia ja Pärppä oppi taas yhden uuden asian tästä maailmasta. Mutta aavistuksen turha oli tuo marenkileivos, johon päti se yksi sanonta kakuista ja niiden kauneudesta.
Tammikuu oli tietysti Pärpän synttärikuu, joten juhlittiin syttäreitä ja itse synttäripäivä oltiin reissussa Tukholmassa. Laivamatkan sujuivat rattoisasti pallomeren äärellä ja hotellihuoneessa oli paljon hauskempaa kuin kaupoilla. Takapenkki täynnä ilmapalloja näytti hauskalta.
Rahanmenoa ei voinut estää, kun todettiin, että kaikki on jäänyt taas kerralla pieneksi ja nurkan takana odotti päiväkodin aloitus, eli uudet kunnon ulkovarusteet olivat enemmän kuin tarpeellinen hankinta. Koko perheen shoppailupäivä oli hinnastaan huolimatta kiva. Ihailimme koskimaisemia upeassa auringonpaisteessa ja kävimme Hookissa siivillä. Nam! Illalla leikin kätevää emäntää ja ompelin pienelle piltilleni uuden unipeiton päiväkotiin vietäväksi.
 Sitten alkoikin koulu ja aloin taas ravata päivittäin keskustassa. Koulu on kivalla paikalla ja miljöössä, mutta sillä on myös haittapuolensa. Nimittäin se, että muutaman kymmenen askeleen päässä on kasa ihania kahviloita herkullisine houkutuksineen. Iltapäiväkahvin seuraksi hankitut muffinssit alkavat tuota pikaa laihduttaa lompakkoa ja venyttää vyötäröä. Bussinpysäkin vieressä on yksi Tampereen parhaista kukkakaupoista, josta yksikin päivä nappasin nuo kaksi aivan ihanan väristä tulppaanikimppua hurjaan kahden euron yhteishintaan. Poistopöydältä, tuollaisia jo vähän auenneita.
Taisi olla toka opiskeluviikko, kun meillä oli suoranainen joulu. Saatiin läjä tarvikkeita aina leikkaussaksista klipseihin, kampihin ja siistiin Wella Professionalin harjasettiin. Oli tietysti ensisijaisen tärkeää, että sain saksiini pinkit kumipehmusteet.
Ensimmäisiin viikkoihin mahtui myös hetkelliset hyvästit luonnonkiharoille, uusien hiusten laittoa sekä havainnointipäivä eräässä M Room –liikkeessä.
Ja sitten tietysti hiuksia, hiuksia ja lisää hiuksia! Näissä kuvissa harjoituspäähän leikkaamani porrastettu, eteenpäin pitenevä polkka, letti- ja punontaharjoituksia, sekä harjoituspäähyllyn karsintaa.
  

P.s. Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Viestejänne oli ihana lukea! <3

5 kommenttia:

 1. Näyttää oikein ihanalta ja tapahtumarikkaalta sun tammikuu!
  Mun kollaasi olisi vähän synkempi ;)
  Hjn

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää polkka!
  Ja mulla saa harjoitella letityksiä koska vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, pidetäänpä kampausiltaman joku viikonloppu :D Miehet voi kattoo potkupalloo ja mä voin kammata sun päätä :P

   Poista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona