maanantai 3. helmikuuta 2014

Bump ahead!



Isänpäivän iltana mietin, että kylläpä väsyttää. Siis todella VÄSYTTÄÄ.  Mainitsin asiasta ystävälleni, joka heti ehdotti, että mitäpä jos kävisit apteekissa. Pari päivää sen jälkeen aloin jo itsekin epäillä samaa ja poikkesin sinne apteekkiin… 




Eilen tuli täyteen 16 viikkoa. Siis raskausviikkoa tietysti. Sen kunniaksi kävin shoppailemassa ensimmäiset jutut ”Bennylle”, jonka on määrä saapua täydentämään perhettämme ensi kesänä. Tarkemmin ottaen heinäkuun lopulla.




Jos joku miettinyt, että miksi täällä blogissa on ollut vähän vaisumpaa, niin selitys on se karmea isänpäivän iltana alkanut väsymys, joka ei ole vieläkään hellittänyt. Enää en tosin tiedä, että väsyttääkö enemmän uuden oppiminen eli koulu vai Benny. Vai ehkä molempien yhteisvaikutus. Mutta se, että housut kiristää, kaikki itkettää, himoitsen sitruunaa ja öisin pidän itseni kiireisenä ravaten vuoroin vessassa ja vuoroin juomassa on kyllä aivan varmasti ja yksinomaan Bennyn ansiota.

Aika ihanaa!



P.S. En uskaltanut ostaa niitä aivan pienimpiä sukkia, vaikka nämäkin ovat kyllä niin minit, että ei uskoisi pienempiä olevan. Isoveljensä nimitätin osoitti, että jollain voi olla "tosi iso" jalka jo syntyessään, vaikka muuten olisikin tosi tosi pieni. Pärpälle/ Börjelle ei siis koskaan mahtunut valtaosa valmiiksi ostetuista vastasyntyneiden töppösistä ja sukista. Ja tiukkaa teki joidenkin potkuhousujenkin kanssa jalkaterien osalta.

27 kommenttia:

  1. Onnea onnea onnea <3 <3 Ihania vauvauutisia :)

    Ps. Meillä on kans Niklaksella niin iso jalka että pienimmät sukat laitettiin heti pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Tuntui tosiaan hassulta että kotiin kannettiin alle kolmekiloinen pikkukääryle, jonka päällä kaikki näytti suurelta. Paitsi ne pienimmät sukat :D

      Poista
  2. Oi onnea <3 Meilläkään ei tyypille mahtunut ikinä mitkään minisukat ja kätilö sanoi silmät pyöreänä, ettei ole ikinä nähnyt niin isojalkaista vastasyntynyttä (tosin sitten se näki miehen siron 46 jalan ja ei enää ihmetellyt).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hahaa :D Meilläkin tuolla miehellä mittaa 191cm ja kengänkoko 45, joten sieltähän ne miehekkäät mitat tietysti Pärpällekin.

      Poista
  3. Onnea tuhannesti <3 Ihana uutinen!

    VastaaPoista
  4. Aa, siitä sitruunahimostako johtuen oli sitä sitruunalla maustettua vettäkin tarjolla ;)
    Onnea nyt täälläkin asian kanssa julkitulosta!

    VastaaPoista
  5. Voi mikä ihana uutinen! Ja sähän olet jo pitkällä odotuksessa, paljon paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! Niin ja nuo pienet kauniit vaatteet, voi nyyh. Niin suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika taitaa aina madella sinne 12. viikolle, mutta sen jälkeen viikot on vaan vilisseet. Varsinkin kun alkoi tuo koulukin. Ja todellakin, olin ihan toisella tavalla huumassa vauvanvaateosastolla nyt toisella kertaa :D

      Poista
  6. Ihania uutisia, paljon onnea <3

    VastaaPoista
  7. Mukavia uutisia, onnittelut koko perheelle:)
    Pärppäkin saa leikkikaverin...:)

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea, ihana uutinen <3

    VastaaPoista
  9. Oi, oikein paljon onnea!! Täällä opetellaan pitkästä aikaa elämää kaksiviikkoisen kanssa, ja ei voi kyllä kuin ihmetellä, miten suloisia ihmeitä ne ovatkaan! Voimia raskauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja, oih, onnea myös sinne suuntaan! Pakko tulla siis äkkiä nuuskimaan vauvatunnelmia myös sinne <3

      Poista
  10. Onnea tätäkin kautta ♥ Tuo väsymys ei kyllä ole mikään ihme - jo pelkkä uuden opiskelu on uuvuttavaa (tosin myös antoisaa), saati sitten opiskella Bennyn kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Totta taidat puhua. Melkein pelottaa sanoa ääneen, mutta ihan kuin viime viikko olisi ollut jo pikkuisen helpompi uupumuksen suhteen... saas nähdä jatkuuko sama trendi.

      Poista
  11. Oi! Valtavan paljon onnea, ihana uutinen ♡

    VastaaPoista
  12. Ihania uutisia! Paljon onnea! t.Salsas

    VastaaPoista
  13. Onnea hurjasti! Hassua. Meillä on siis Ben, Benny, ja sillä on toi pupupuku ja pöllöbody :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hei eikä :D Nyt kun sanoit, niin kyllähän mä olen Benin nimen bongannut Instan puolelta joskus. Olen siis tehnyt syntymättömästä lapsestani pienoisen identiteettivarkaan :D

      Poista
  14. Yritin jo aiemmin kommentoida, mutta kommenttiboksi ei auennut... Mutta sylintäydeltä onnea pienen Bennyn odotukseen! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutat kommentillasi!
Lööv, Jona